Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα γενιά του Peugeot 3008 είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά και όπως φαίνεται η φετινή Το συγκεκριμένο SUV θα… πάει δυνατά το 2017!χρονιά θα είναι από τις αγαπημένες για την γαλλική φίρμα. Η ζήτηση σε παγκόσμιο επίπεδο έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία ενώ στην Ελλάδα τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως η… αναμονή θα είναι μεγάλη!
   
Τι είναι όμως αυτό που κάνει το νέο 3008 τόσο ξεχωριστό. Σίγουρα η σχεδίαση παίζει σημαντικό ρόλο όπως και η τεχνολογία με την οποία εφοδιάζεται. Δεν χρειάζεται να είσαι γνώστης για να το καταλάβεις, καθώς μία ματιά αρκεί, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

To νέο Peugeot 3008...

Τι σου μένει…
Οδηγώντας καθημερινά το γαλλικό όχημα ελευθέρου χρόνου είναι ορισμένες στιλιστικές διαφορές που Με την πρώτη ματιά καταλαβαίνεις τι παίζει…σου μένουν αλλά τις αντιλαμβάνεσαι και όταν συζητάς για το αυτοκίνητο με τον κόσμο. Ξεχωρίσαμε πέντε στοιχεία που μας κάνουν… κλικ και μπορείτε να δείτε παρακάτω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειώσουμε πως το Peugeot 3008 είναι διαθέσιμο τόσο με κινητήρας βενζίνης 1.2 λίτρων με 130 ίππους όσο και diesel 1.6 με 120 ενώ υπάρχουν και επιπλέον εκδόσεις για όλα τα γούστα…

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Peugeot 3008 πατήστε ΕΔΩ

 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΙΣΩ ΣΧΕΔΙΑΣΗ…

Τι να σχολιάσεις κανείς βλέποντας αυτά τα... οπίσθια; Σίγουρα δεν υπάρχει κάποιος που να πει κάτι αρνητικό για στο πίσω μέρος του νέου Peugeot 3008. Η διπλή... τριπλέτα με τα φωτιστικά σώματα βγάζει... μάτια ενώ η συνολική αρμονική σχεδίαση δείχνει ένα σύγχρονο αμάξωμα.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΟΘΟΝΗ ΟΔΗΓΟΥ…

Από την μεγάλη κεντρική οθόνη αφής οδηγός και συνοδηγός μπορούν να κάνουν και να ρυθμίσουν σχεδόν τα πάντα. Είναι εύχρηστη, υψηλής ευκρίνειας και απλή. Όσο για την οθόνη του οδηγού (i-cockpit) τα λόγια είναι περιττά... Να σημειώσουμε πως έχει τη δυνατότητα να την φτιάχνεις ανάλογα με τα γούστα σου!

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ…

Οι γραμμές και το φινίρισμα στο εσωτερικό είναι πρωτοποριακά... Το ύφασμα με τα πλαστικά συνδυάζονται άψογα και δεν είναι λίγες οι φορές που πιάνεις το εαυτό σου να... χαϊδεύει το αμάξωμα!

ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ…

Οι διακόπτες τύπου inox θυμίζουν... πιάνο και ευχόμαστε να μην... χαλούν από το συχνό «πάτα». Έχουν χαρακτήρα και όταν μάθεις με κλειστά μάτια τη θέση τους είναι απίστευτα χρηστικά.

 

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ…

Έργο τέχνης το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Όσο το βλέπεις τόσο το... γουστάρεις. Στην πράξη και με εξαίρεση την ομορφιά, η λειτουργία του είναι υποδειγματική κάτι που λατρεύουν όσοι κινούνται με οχήματα ελευθέρου χρόνου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης