Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου βρίσκεται πάντα στο μυαλό του Έλληνα καταναλωτή αλλά τις περισσότερες φορές η οικονομική και πολιτική κατάσταση φρενάρουν… τα όνειρά του. Σε κάθε περίπτωση  Η αγορά του 2008 με χρηματοδότηση  συνοδεύεται με δωρέαν, service, ανταλλακτικά, τέλη, οδική βοήθεια και ελαστικά για 4 χρόνια! πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων ακόμα και την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Η τάση της παγκόσμιας αγοράς δείχνει την τρομακτική άνοδο της κατηγορία των οχημάτων ελευθέρυ χρόνου ή αλλιώς SUV – Crossover. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την ελληνική αγορά, με τους αγοραστές να αναζητούν πολλές φορές μικρά και προσιτά τέτοιου είδους οχήματα.

Το Peugeot 2008 είναι ένα από αυτά. Μελετώντας τα στοιχεία του γαλλικού μοντέλου ξεχωρίσαμε πέντε απλά πράγματα που το καθιστούν ως μία από τις πρώτες επιλογές των υποψήφιων αγοραστών, γεγονός που αποτυπώνεται και στις πωλήσεις του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Peugeot 2008 πατήστε
ΕΔΩ

 
————————————————————–

1. Ταιριάζει στην… ελληνική πραγματικότητα



Το Peugeot 2008 δεν είναι μεγάλο, ούτε μικρό, μπορεί να κινείται εντός και εκτός πόλης, δεν προκαλεί και δεν δημιουργεί προβλήματα του ιδιοκτήτη με την… εφορία!

————————————————————–

2. Τιμή που δεν υπάρχει….

Όχημα ελευθέρου χρόνου με τιμή κάτω από 15.000 ευρώ (από 14.800 για την ακρίβεια) είναι ποσό που σε βάζει σε πολλές σκέψεις, ιδίως αν θέλεις να αποκτήσει ςκιανούργιο αυτοκίνητο…

 
————————————————————–

3. Πάει και εκτός δρόμου

Εφοδιάζεται με το σύστημα Grip Control,,ένα προηγμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, το οποίο προσαρμόζει το αυτοκίνητο σε κάθε όλα τα εδάφη ενώ συνδυάζεται και με ελαστικά προδιαγραφών Mud & Snow (all-Season).

————————————————————–


4. Τεχνολογικά συστήματα

Μπορεί να είναι ένα μεσαίο μοντέλο όμως εφοδιάζεται με συστήματα ασφαλείας, συστήματα υποβοήθησης στάθμευσης, συνδεσιμότητας και γενικά κάνει… ένα το αυτοκίνητο με το κινητό τηλέφωνο.

————————————————————–

5. Χαμηλός κυβισμός…

Η αρχική έκδοση αφορά τα 1.200 κ.εκ. βενζίνη ενώ η κορυφαία 1.6 diesel προσφέρουν χαμηλή κατανάλωση, χαμηλά τέλη κυκλοφορίας και χαμηλό τεκμήριο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης