Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι σταθμοί διοδίων ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια σε όλη την Ελλάδα και οι οδηγοί αναγκάζονται να πληρώνουν υπέρογκα ποσά για να μετακινούνται… Την ίδια ώρα καταβάλλουν πολύ ψηλά ποσά για Καταργούν θέσεις εργασίας με… τρόπο οι εταιρείες διαχείρισης των διοδίων! τέλη κυκλοφορίας, χρήματα που δεν έχουν κανένα αντίκρισμα παρά μόνο, όπως φαίνεται, κλείνουν τρύπες των κρατικών ταμείων.

Σε όλους αυτούς τους σταθμούς διοδίων εργάζεται κόσμος που όμως οι εταιρείες που διαχειρίζονται τους δρόμους τείνουν να καταργήσουν και τους υπαλλήλους τους. Σε πολλούς μάλιστα σταθμούς διοδίων δεν υπάρχει υπάλληλος που να μπορείς να πληρώσεις το αντίτιμο ή μάλλον… υπάρχει για να εξηγεί πως να ρίξεις χρήματα στο μηχάνημα για να σου βγάλει την απόδειξη και να συνεχίσεις το ταξίδι σου!

Με λίγα λόγια στοχεύουν στην κατάργηση και αυτών που εργάζονται προφανώς για να μπορούν να βγάλουν από τη μύγα… ξίγκι και να μην αφήσουν ούτε δεκάρα να πάει χαμένη. Η φωτογραφία είναι από τον πλευρικό σταθμό διοδίων της πόλης των Μεγάρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από αριστερά περνάς με πομποδέκτη και από δεξιά ρίχοντας χρήματα στην ειδική υποδοχή!!!

    

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης