Όταν θα κυκλοφορήσει η πρώτη ηλεκτρική Cadillac θα έχει αυτονομία 600χλμ.

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019, 12:25
Όταν θα κυκλοφορήσει η πρώτη ηλεκτρική Cadillac θα έχει αυτονομία 600χλμ.

Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       


Η Cadillac είναι μία μάρκα που την γνωρίζουμε για τα ξεχωριστά επιβλητικά της μοντέλα τα οποία H Cadillac θα βγάλει ηλεκτρικό αυτοκίνητο σε 3 χρόνια...εφοδιάζονται με μεγάλους σε χωρητικότητα κινητήρες. Πολλοί δεν θα μπορούσαν να φανταστούν μία ηλεκτρική Cadillac, ωστόσο οι εποχές αλλάζουν και όπως φαίνεται αυτό ισχύει και στην περίπτωση της αμερικάνικης φίρμας.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Cadillac, Steve Carlisle σε τρία περίπου χρόνια θα κάνει την εμφάνισή του το πρώτο ηλεκτρικό όχημα της μάρκας που θα προσφέρει πολύ μεγάλη αυτονομία. Αυτό είναι που αναζητούν οι σύγχρονοι πελάτες και αυτό θα προσφέρει η Cadillac, αν και καθυστερημένα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.


Ηγέτης η Cadillac

Ο ίδιος σημείωσε πως στόχος είναι να μπορεί ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο της εταιρείας να προσφέρει αυτονομία πάνω από 600 χλμ. και γι' αυτό όταν θα βγει στην αγορά το πρώτο θα μπορεί να είναι ικανό να προσφέρει αυτή την αυτονομία.

Δεν παρέλειψε επίσης να τονίσει ότι θα είναι ηγέτης στα ηλεκτρικά οχήματα κατασκευάζοντας τα καλύτερα στην αγορά χτυπώντας ακόμα και την Tesla.

Επίσης τόνισε πως  η μάρκα θα προσφέρει μια πλήρη γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων.

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019, 12:25