Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Τα τελευταία χρόνια οι Γάλλοι έχουν καταφέρει να μας εντυπωσιάσουν με τα νέα μοντέλα αλλά και τις καινούργιες γενιές που παρουσιάζουν.

Ειδικά στην Peugeot έχουμε παρατηρήσει πολύ μεγάλες αλλαγές και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τα πρόσφατα και άκρως επιτυχημένα 3008 και 5008, ενώ αναμένεται να το διαπιστώσουμε και με το νέο 508.

Νέα γενιά, άλλο επίπεδο το Peugeot 508

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Βρίσκεται στην Ελλάδα

Πριν από λίγες ημέρες είδατε το video με τα πρώτα Peugeot 508 που ήρθαν στην Ελλάδα και τα οποία απαθανατίσαμε στα logistics της εισαγωγικής εταιρείας.

Ωστόσο, τα video που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με τη γαλλική λιμουζίνα μάς βάζουν ακόμα περισσότερο στο κλίμα για το τι μοντέλο θα συναντήσουμε.

To πολυτελές εσωτερικό του γαλλικού μοντέλου


Και με 225 ίππους

Στη νέα γενιά του Peugeot 508, πολυτέλεια και σπορ επιδόσεις χαρίζουν ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα. Οι τιμές του Peugeot 508 θα ξεκινούν λίγο κάτω από τα 30.000 ευρώ…

Στην πρώτη περίπτωση η οπτική εικόνα μιλά από μόνη της, ενώ στη δεύτερη οι εκδόσεις ακόμα και με τους 225 ίππους (GT με 8άρι αυτόματο κιβώτιο) σίγουρα θα ικανοποιήσουν ένα μεγάλο ποσοστό ακόμα και του πλέον απαιτητικού κοινού.

Στο παρακάτω video μπορείτε να απολαύσετε το νέο Peugeot 508 που θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά προς τα τέλη του έτους, με τιμές που θα ξεκινούν λίγο κάτω από τα 30.000 ευρώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης