Σίγουρα το Monster Jam δεν είναι ο πιο γνωστός θεσμός του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ωστόσο αξίζει να Απίστευτο θέαμα ιδιαίτερα στο κομμάτι του freestyleτου δώσουμε μια ευκαιρία. Έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ ξεχωριστό πρωτάθλημα με φορτηγά θηρία το οποίο πραγματικά προσφέρει θέαμα το οποίο κόβει την ανάσα.

Άλματα, κόντρες, κόλπα ακόμα και backflip περιλαμβάνει το μενού των φορτηγών θηρίων του θεσμού ο οποίος φυσικά γιγαντώθηκε στην Αμερική. Τα φορτηγά είναι όλα ειδικά κατασκευασμένα για τους συγκεκριμένους αγώνες με την ισχύ τους να φτάνει περίπου τους 2.000 ίππους, ενώ οι τροχοί έχουν διαστάσεις 66 ιντσών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρομερό θέαμα προσφέρουν τα monster trucks

Σε Γερμανία, Καναδά, Αμερική και Σιγκαπούρη

Το 2020 το πρωτάθλημα πήρε το φορτηγό της Monster Energy και οδηγό τον Todd LeDuc. Αγώνες Στη Φρανκφούρτη ο αγώνας της Ευρώπης το 2021πραγματοποιούνται στην Αμερική και στον Καναδά. Το 2021 το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει, ωστόσο λόγω της πανδημίας τα στάδια είναι σχεδόν άδεια από θεατές, ενώ έχουμε και πολλές ακυρώσεις. Ο μοναδικός αγώνας στην Ευρώπη πραγματοποιείται τον Μάιο στη Γερμανία, ενώ το πρωτάθλημα ταξιδεύει και στην Ασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θέαμα ωστόσο παραμένει καταπληκτικό και αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο. Θα μείνετε άφωνοι με τα κόλπα που κάνουν τα τεράστια αυτά φορτηγά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MotoGP Κατάρ: Προβλέψεις για το 2ο GP της χρονιάς

Νέα προσθήκη στην γκάμα των Scrambler από την Ducati

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης