Ας υποθέσουμε πως είστε υποψήφιος αγοραστής ή ιδιοκτήτης ενός Opel Grandland, του φρέσκου και μοντέρνου SUV, που σας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε περαιτέρω το ανάγλυφο της ελληνικής γης και όχι μόνο.Για να τονώσετε την εξωτερική του εμφάνιση και ταυτόχρονα να αυξήσετε την πρακτικότητα, δεν θα θέλατε να γνωρίζατε τα γνήσια αξεσουάρ, που έχει να σας προτείνει η Opel;

Ομορφότερη εικόνα στο εξωτερικό και μεγαλύτερη πρακτικότητα στο εσωτερικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ασφάλεια και προστασία

Ξεκινώντας από τον τομέα της ασφάλειας και της προστασίας, η Opel αρχικά προσφέρει συστήματα μεταφοράς και σχαρών για να μεταφέρετε τα σκι, snowboard, ποδήλατα και μπατόν ορειβασίας. 
Επιπλέον, διαθέτει μπαγκαζιέρα για την οροφή για πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο, αλλά και αλουμινένια πλαϊνά σκαλοπάτια (ανάμεσα στους εμπρός και πίσω τροχούς) με αντιολισθητικά ελαστικά καρφιά, που διασφαλίζουν σταθερό πάτημα ακόμα και όταν βρέχει. 

Οι λασπωτήρες που διατίθενται σε σετ δύο τεμαχίων για το εμπρός και το πίσω τμήμα, προστατεύουν τη βαφή από λάσπη, αλάτι, χαλίκι ή χιόνι από τη μια, αλλά τονίζουν παράλληλα και την εμφάνιση του Grandland, από την άλλη.Στο χώρο αποσκευών, μπορεί να τοποθετηθεί κάλυμμα στο χώρο που φέρει αντιολισθητική επίστρωση και υπερυψωμένα ανθεκτικά άκρα, για να προστατεύεται από τη βρωμιά και την υγρασία. Ακόμα, το διαχωριστικό πλέγμα εξασφαλίζει ότι όλες οι αποσκευές θα παραμείνουν στη θέση τους.Η εταιρεία διαθέτει διάφορες επιλογές και για το εσωτερικό 
Λύσεις για το εσωτερικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα στην καμπίνα, η Opel διαθέτει άγκιστρα, κρεμάστρες, βάσεις για tablet και αναδιπλούμενο τραπεζάκι, έτσι ώστε οι επιβάτες στο πίσω μέρος να μπορούν να παρακολουθούν βίντεο ή να εργάζονται κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Επίσης, παρέχονται αξεσουάρ φόρτισης για όσους έχουν επιλέξει μία από τις πιο ισχυρές και αποδοτικές plug-in υβριδικές εκδόσεις του Grandland.

Η γκάμα περιλαμβάνει καλώδιο φόρτισης Mode 3 και ασορτί θήκη, καθώς και φορτιστή Universal με τρεις  αντάπτορες στο σετ. Βύσμα CEE-16 (3-φασικό) για βιομηχανικές πρίζες (AC), βύσμα, τύπου EF για οικιακές πρίζες και βύσμα τύπου 2 για δημόσιους σταθμούς φόρτισης. 

Πολλά κομψά και πρακτικά γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ, όχι μόνο για το Grandland, αλλά και για τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας, διατίθενται μέσω online παραγγελίας ή από τους τοπικούς διανομείς Opel. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Opel Grandland: Ανανεώθηκε  η ναυαρχίδα της Opel στην κατηγορία SUV

Πότε έρχεται το ηλεκτρικό Opel Astra;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης