Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Τα τελευταία χρόνια η Peugeot έχει αλλάξει σημαντικά. Ανέβασε την ποιότητα, άλλαξε την σχεδίαση, Όλα αλλάζουν στο χώρο του αυτοκινήτου… προσαρμόστηκε στα δεδομένα της εποχής και παρουσίασε μοντέλα που θέλει ο σύγχρονος οδηγός. Μόνο τυχαία δεν είναι η επιτυχία της η οποία αποτυπώνεται όχι μόνο σε πωλήσεις αλλά και σε ικανοποιημένους πελάτες.

Επιπλέον οι συνεργασίες με άλλα εργοστάσια, όπως και οι νέες μετοχικές συνθέσεις δείχνουν να εκτοξεύουν τη γαλλική φίρμα που δεν… κρατιέται και βάζει στην πρίζα πολλούς φίλους του αυτοκινήτου, είτε με αυτοκίνητα παραγωγής είτε με πρωτότυπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Peugeot e-legend

 

Νέο λογότυπο

Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 25 Φεβρουαρίου η Peugeot παρουσίασε το νέο της λογότυπο που απεικονίζει ένα οικόσημο στολισμένο με ένα εντυπωσιακό κεφάλι λιονταριού.

Το συγκεκριμένο λογότυπο (με πολύ μικρές αλλαγές) το είδαμε για πρώτη φορά στο πρωτότυπο Peugeot e-legend, ένα μοντέλο που μας δείχνει πώς θα είναι τα αυτοκίνητα του μέλλοντος, εκτός από αυτόνομα και ηλεκτρικά αλλά και συναρπαστικά όσον αφορά την σχεδίαση.

To νέο λογότυπο της Peugeot το είδαμε για πρώτη φορά με κάποιες μικρές αλλαγές πριν από δύο χρόνα στο πρωτότυπο e-legend

 

Ηλεκτρικό με επιδόσεις και αυτονομία

Αν και το γαλλικό ηλεκτρικό πρωτότυπο εξέπληξε τους πάντες σε όλον τον κόσμο, οι άνθρωποι της μάρκας Το e-legend έχει ισχύς 462 ίππους…ήταν ξεκάθαροι πως δεν θα περάσει τη γραμμή παραγωγής.

Να σημειώσουμε πως το e-Legend Concept με μήκος 4,65 μέτρων εφοδιάζεται με  δύο ηλεκτροκινητήρες οι οποίοι αποδίδουν 462 ίππους παράγοντας ροπή 800Nm.

Οι μπαταρίες του με χωρητικότητα 100kWh προσφέρουν αυτονομία 595 χλμ. ενώ οι επιδόσεις μεταφράζονται 0-100 σε 4 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα τα 220 χλμ./ώρα.

Εσωτερικό από άλλον... πλανήτη

 

Ποτέ μη λες ποτέ…

Με τέτοια χαρακτηριστικά και με το νέο επίσημο λογότυπο της Peugeot να εμφανίζεται όλο και πιο συχνά Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία…μπροστά μας, δεν θα ήταν παράλογο να αρχίσουμε να ονειρευόμαστε και την παραγωγή ενός νέου μοντέλου με την ονομασία e-Legend.

Από τα στόματα των Γάλλων έχουμε ακούσει πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί όμως κανείς δεν μας απαγορεύει να ελπίζουμε σε μία μελλοντική παραγωγή.

Άλλωστε σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε, ποτέ μη λες ποτέ…

 

Το e-legend είναι ηλεκτρικό και θα έχει τη δυνατότητα να φορτίζει επαγωγικά

 

Απίστευτες λεπτομέρειες...

 

Ρετρό στοιχεία "παντρεύονται" με σύγχρονα χαρακτηριστικά...

 

Ακόμα και τα καθίσματα είναι ξεχωριστά...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης