Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Οι κινητήρες εσωτερικής καύσης των οχημάτων κινούνται με… καύσιμο. Λίγο πολύ όλοι γνωρίζουν πως Πενήντα χλμ.
περισσότερα κατά μέσο όρο  ανά ρεζερβουάρ μπορεί να καλύψει ο οδηγός με το νέο εξελιγμένο καύσιμο της BP…
η ποιότητα του καυσίμου, είτε μιλάμε για βενζίνη είτε για πετρέλαιο, παίζει καθοριστικό ρόλο στην μακροζωία των μηχανικών μερών.

Με τον καιρό όμως δημιουργούντα κατάλοιπα μέσα στον κινητήρα με αποτέλεσμα να έχουμε απώλεια στην απόδοση, φθορές, λιγότερο ομαλή λειτουργία ακόμα και αυξημένη κατανάλωση. Αυτά τα στοιχεία τα γνωρίζουν οι περισσότεροι που έχουν στην κατοχή τους παλαιά αυτοκίνητα και αναρωτιούνται πολλές φορές τους λόγους.

Ένας από αυτούς και πολύ σοβαρός, αφορά στην ποιότητα των καυσίμων και στην σύνθεση τους καθώς τα κατάλοιπα που συσσωρεύονται μπορεί να δημιουργήσουν βρωμιά στον κινητήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας καθαρός κινητήρας και ένας... βρώμικος! Η εικόνα σοκάρει...

Πέντε χρόνια εξέλιξη
Η εταιρεία BP πραγματοποίησε μία έρευνα πέντε ετών σε 110 διαφορετικές μεθόδους δοκιμών με
Η νέα τεχνολογία Active αφορά τόσο σε κινητήρες βενζίνης όσο και diesel…δοκιμές που έφτασαν τις 50.000 ώρες για να εξελίξει μία νέα σύνθεση που από μόνη της «καθαρίζει» το εσωτερικό του κινητήρα και δεν επιτρέπει στα κατάλοιπα να καθίσουν εντός αυτού.

Το αποτέλεσμα και όπως έδειξαν τα αποτελέσματα ήταν θεαματικό και το όνομα Active, όπως ονομάζεται η νέα αυτή τεχνολογία, προστέθηκε δίπλα στο όνομα BP.

Δείτε τις δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή Εγχώριας @ Διεθνούς Εμπορίας Ομίλου ΕΛΠΕ Ρομπέρτο Καραχάννα στην κάμερα του zougla.gr

Ξεκίνησε η διάθεση
Η χρήση του εξελιγμένου καυσίμου προσέφερε επίσης περισσότερα χιλιόμετρα ανά ρεζερβουάρ.
Η BP είναι μία εταιρεία που ποντάρει στην ποιότητα του καυσίμου…Σύμφωνα μάλιστα με επίσημες μετρήσεις ο οδηγός ενός μέσου αυτοκινήτου μπορεί να καλύψει επιπλέον 50 χιλιόμετρα με το ίδιο αν κάνει χρήση της BP με τεχνολογία Active.

Ήδη το νέο καύσιμο με τη νέα εξελιγμένη σύνθεση βρίσκεται στα 700 πρατήρια σε όλη την Ελλάδα, ενώ επίσης, ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο είναι πως δεν επιβαρύνει τον πελάτη με επιπλέον κόστος.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο εξελιγμένο καύσιμο της BP πατήστε
ΕΔΩ

Όταν το καύσιμο είναι 'καθαρό' τότε μειώνονται οι φθορές στον κινητήρα, έχεις καλύτερη απόδοση αλλά και οικονομία...

Το νέο εξελιγμένο καύσιμο με τεχνολογία Active πωλείται σε 700 πρατήρια BP σε όλη την Ελλάδα

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης