Εδώ και λίγες εβδομάδες κυκλοφορεί στην Ελλάδα η νέα γενιά του Smart Fortwo αλλά και του Forfour. Με πολύ μεγάλες αλλαγές, τα δύο μοντέλα της γερμανικής φίρμας που άλλαξαν τα δεδομένα στις καθημερινές μετακινήσεις, δείχνουν έτοιμα να κερδίσουν το χαμένο έδαφος καθώς ήδη υπάρχει μεγάλη ζήτηση.

To νέο Smart ξεκινά από τα 9.314 ευρώ Διθέσιο ή.. τετραθέσιο;
Το μεν… κλασικό Fortwo, έχει γίνει ένα τελείως διαφορετικό αυτοκίνητο, τόσο σε design όσο και σε ποιότητα, το δε Forfour θα προβληματίσει πολύ κόσμο καθώς μπορεί να μεταφέρει τέσσερις επιβάτες και κοστίζει σχεδόν 1.000 ευρώ παραπάνω από την έκδοση με τις δύο θέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αρχική τιμή του Fortwo ξεκινά από τα 9.314 ευρώ ενώ αντίστοιχα το Forfour είναι διαθέσιμο με 10.275 ευρώ. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το νέο τιμοκατάλογο των μοντέλων και εκδόσεων της Smart.

Το Smart Fortwo είναι το αυτοκίνητο που άλλαξε τα δεδομένα στις καθημερινές μας μετακινήσεις. Αυτή είναι η 3η γενιά που είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά...
Η τιμή του Smart Forfour δεν θα περάσει απαρατήρητη και θα βάλει πολύ κόσμο σε σκέψη για το αν πρέπει να αγοράσει το Fortwo ή το τετραθέσιο μοντέλο...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης