Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σαράντα χρόνια ιστορίας στην αυτοκίνηση μετρά η BMW Σειρά 3 και τα 15 εκατομμύρια πωλήσεις δείχνουν και τη δυναμική του μοντέλου.

Πλέον έφτασε η ώρα να κάνει την εμφάνισή της η 7η γενιά του γερμανικού αυτοκινήτου και να θέσει νέες βάσεις στην πολυτελή κατηγορία.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης με την καινούργια BMW Series 3

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υψηλό επίπεδο

Η ΒMW συμβολίζει τη δυναμική σχεδίαση, τις υψηλές επιδόσεις και τον σπορ χαρακτήρα που προσφέρουν Επιστροφή με υψηλούς στόχους…όλα τα μοντέλα της. Αυτά είναι και τα στοιχεία που έχει και ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής στο Kick Boxing, Μιχάλης Ζαμπίδης, ο οποίος επιστρέφει στην ενεργό δράση ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη λαμπρή καριέρα του.
 
Με 179 αγώνες, 157 νίκες και 87 νοκ-άουτ στο ενεργητικό του, ο Μιχάλης Ζαμπίδης αποφάσισε να εκπληρώσει την επιθυμία των αμέτρητων οπαδών του ανά τον κόσμο και να τους χαρίσει ξανά στιγμές υπερηφάνειας, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό, αυτήν τη φορά σε αγώνες επαγγελματικής πυγμαχίας.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης μάς δείχνει το άπερκατ...

 

Πρώτος αγώνας στις 23 Μαρτίου

Ο πρώτος αγώνας του «Iron Mike» θα διεξαχθεί στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό Antonio Gomez στο πλαίσιο της διοργάνωσης Breakout, το Σάββατο 23 Μαρτίου.
 
Στο πλευρό του μεγάλου αθλητή θα βρίσκεται η BMW, παρέχοντας μία ευρεία γκάμα πολυτελών μοντέλων που θα διευκολύνουν τις μετακινήσεις και όλη την προετοιμασία του.

 

Πίσω από το τιμόνι της BMW Series 3BMW και Μιχάλης Ζαμπίδης επιστρέφουν  μαζί...

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης