Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα οχήματα τύπου pick up απευθύνονται σε επαγγελματίες που τα αγοράζουν για σκληρή χρήση. Το… Όταν με ένα τέτοιο όχημα μπορείς να πας σχεδόν παντού λογικό είναι να το έχεις και σαν επιβατικό!«δε σπάει – δε χαλάει», πρέπει να συνοδεύει κάθε όχημα με καρότσα το οποίο προορίζεται για εργασίες που ορισμένοι ούτε καν θα μπορούσαν να φανταστούν ότι μπορούν να γίνουν.

Τα σύγχρονα pick up είναι σκληροτράχηλα εργαλεία τα οποία δεν απευθύνονται μόνο σε επαγγελματίες αλλά και σε όσους θέλουν ένα όχημα που εφοδιάζεται με όλες τις ανέσεις και έχει άπλετους χώρους. Για παράδειγμα, σε ένα όχημα pick up μπορείς να φορτώσεις στην καρότσα μοτοσικλέτες, ποδήλατα, σερφ ή να τα χρησιμοποιήσεις για να τραβήξεις σκάφος κ.ο.κ. Παράλληλα διαθέτουν τετρακίνηση με… απεριόριστες δυνατότητες εκτός δρόμου.

Δείτε την σκληροτράχηλη διαδρομή για την παραλία Άχλα της Άνδρου με κάμερα τοποθετημένη στην οροφή της νέας γενιάς του Nissan Navara

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πας…. παντού
Ένα τέτοιο pick up, και συγκεκριμένα το Nissan Navara χρησιμοποιήσαμε για να καλύψουμε την σκληροτράχηλη διαδρομή που βρίσκεται στην Άνδρο και οδηγεί στην παραλία Άχλα. Όπως θα δείτε

Ακόμα και η δημοφιλής παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη έχει στην κατοχή της… pick up για να μπορεί να πηγαίνει παντού!χαρακτηριστικά το ιαπωνικό μοντέλο ξεπερνά με ευκολία όλες τις… ανωμαλίες του εδάφους, κάτι που με οποιοδήποτε επιβατικό θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο.

Η διαδρομή, την οποία καλύψαμε σε σχεδόν 30 λεπτά, ήταν πολύ σκληρή όμως το τελικό αποτέλεσμα και η εικόνα μας δικαίωσε. Αυτός είναι και ο λόγος που… δικαιώνει όσους επιχειρούν την κατάβαση (αλλά και ανάβαση μετά) σε αυτό τον δρόμο.

Τα οχήματα τύπου pick up δεν απευθύνονται μόνο σε αγρότες αλλά και σε όσους θέλουν να έχουν στα χέρια τους ένα σκληροτράχηλο όχημα. Στην φωτογραφία η Ελέν Μενεγάκη με Nissan Navara!

Έτοιμη για δεύτερο Navara!
Τέτοια επιλογή έκανε πριν δύο περίπου χρόνια και η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη που απέκτησε ένα Nissan Navara.

Με τη νέα γενιά να έχει εμφανιστεί στους ελληνικούς δρόμους και με περισσότερες ανέσεις συγκριτικά με την προηγούμενη, μάλλον θα πρέπει να το θεωρήσουμε δεδομένο πως η δημοφιλής παρουσιάστρια θα αποκτήσει ακόμη ένα…

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα γενιά Nissan Navara πατήστε ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης: Με Nissan Navara στις παραλίες Άχλα και Βόρη της Άνδρου…

    
Όσο και να φαντάζει περίεργο η Ελένη Μενεγάκη έχει στην κατοχή της όχημα τύπου pick up...

Τέτοια οδοστρώματα συναντά κανείς όταν κινείται προς την παραλία Άχλα...
Μία από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της Άνδρου όταν δεν έχει.... κύμα!
Περνά, δεν περνά; Μάλλον περνά!
Με το κατάλληλο όχημα φτάνεις εκεί που πρέπει!
Τα οχήματα Pick up δεν είναι ιδανικό μόνο για αγροτικές δουλειές αλλά και για παιχνίδι!
Βλέπεις αυτή την εικόνα και λες να κάνεις... βουτιά μαζί με το αυτοκίνητο!
Μισή ώρα σκληρής οδήγησης και φτάνεις!

   

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης