Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν ένα από τους τυχερούς παίκτες στο πρώτο Survivor και αυτό διότι σε Το Peugeot 3008 είναι το αυτοκίνητο που κέρδισε φέτος το ράλι Ντακάρ!ένα αγώνισμα κατάφερε να κερδίσει ένα ολοκαίνουργιο Peugeot 3008.

Συγκεκριμένα έκανε δικό του ένα 3008 diesel στην έκδοση με τον κινητήρα των 1.6 λίτρων με τους 120 ίππους και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Όταν επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα, επισκέφτηκε την Peugeot για να παραλάβει το ίδιο αυτοκίνητο που έκανε την εμφάνισή του τότε στο Survivor προκαλώντας τον θαυμασμό όλων, καθώς το συγκεκριμένο είχε ελληνικές πινακίδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει συνδέσει το όνομά του με την Peugeot!

Απορίες…
Την ώρα που το… παρέλαβε, το zougla.gr ήταν εκεί και κατέγραψε την παράδοση του οχήματος από Το αυτοκίνητο το παρέδωσε στον Βασάλο ο διευθυντής πωλήσεων της Peugeot Γιώργος Ρέτζιοςτον διευθυντή πωλήσεων της Peugeot στην Ελλάδα, Γιώργο Ρέτζιο. Όπως θα δείτε, οι απορίες που είχε ήταν αρκετές αλλά με τις υποδείξεις του Γιώργου Ρέτζιου του λύθηκαν όλες!

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε και μάλιστα χωρίς ίχνος… μοντάζ, την ώρα που ο Κωνσταντίνος Βασάλος παραλαμβάνει στα χέρια του, το αυτοκίνητο, που όχι μόνο απέσπασε πέρυσι τον τίτλο Αυτοκίνητος της Χρονιάς, αλλά φέτος κατάφερε να κερδίσει και τον πιο σκληρό αγώνα αντοχής του πλανήτη, το ράλι Ντακάρ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Peugeot 3008 πατήστε ΕΔΩ

Δείτε το σχετικό video…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης