Ο διάσημος οδηγός αγώνων Ράλι και τρομερός ντρίφτερ Ken Block βγάζει στο σφυρί ακόμα ένα εκπληκτικόΜε το Hoonitruck ο Block έκανε την ανάβαση στο Tianmen Mountain της Κίνας. μοντέλο από τη συλλογή του. Πρόκειται για το απίθανο Ford F-150 του 1977 με το οποίο ο Αμερικανός μάγεψε τα πλήθη στο Gymkhana 10 με την περίφημη ανάβαση στο Heaven’s Gate στην Κίνα.

Η λήξη της συνεργασίας του Block με τη Ford τού δίνει την ευκαιρία να πουλήσει τα μοντέλα με τα οποία έγινε διάσημος και ήδη έχει αποχωριστεί δύο από τα Ford Fiesta και ένα αγωνιστικό Subaru Impreza. Τώρα σειρά παίρνει αυτό το υπέροχο pick up για το οποίο ο Block ζητάει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί με το Hoonitruck παίρνετε έναν επιπλέον κινητήρα V6 από Ford GT Le Mans.

Με κινητήρα προδιαγραφών Le Mans 914 ίππων!

Τι έχει αυτό το F-150 πάνω του; Λοιπόν, ξεκινάμε από το πλαίσιο το οποίο είναι φυσικά ειδική κατασκευή Ο Ken Block αυτή την εποχή αγωνίζεται στο αμερικανικό πρωτάθλημα Ράλι με Subaru.από αλουμίνιο. Κάτω από το καπό κρύβεται ένας κινητήρας της Ford 3.5 λίτρων EcoBoost V6 ο οποίος αποδίδει περισσότερους από 900 ίππους! Μάλιστα ο συγκεκριμένος κινητήρας προέρχεται από το Ford GT και έχει ρυθμιστεί σε προδιαγραφές Le Mans!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι σειριακό έξι σχέσεων, ενώ η κίνηση μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς. Στο πακέτο της πώλησης περιλαμβάνονται επίσης εξαρτήματα ανάρτησης, τροχοί, κουστούμι εξωτερικό και -το σημαντικότερο- ένας έξτρα κινητήρας V6 από Ford GT Le Mans. Το αυτοκίνητο βρίσκεται στο Michigan της Αμερικής και η εταιρεία LBI έχει αναλάβει τη διαχείριση της πώλησης.

Απολαύστε το Hoonitruck του Block:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ken Block θα αγωνιστεί στο κλασικό Ράλι Σαφάρι με μια Porsche 911!

Ο Ken Block πουλάει τρία Hoonigan Ford

Κάνε δικό σου ένα από τα θηρία του Ken Block

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης