Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο θρυλικός οδηγός Ken Block στο τέλος του 2020 είχε ανακοινώσει πως σταματάει τη συνεργασία του με τη Ανυπομονούμε να δούμε τον Block να ντριφτάρει το θρυλικό Audi Quattro Group B!Ford. Μάλιστα ο θεαματικός Αμερικανός ξεκίνησε και μια σειρά δημοπρασιών στα διάσημα μοντέλα Gymkhana του αποχαιρετώντας την Ford και κλείνοντας το πολύ επιτυχημένο κεφάλαιο με την εταιρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μέλλον όμως δείχνει να είναι συναρπαστικό για τον Block καθώς ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με την Audi. Η φύση της συνεργασίας δεν έχει γίνει ξεκάθαρη καθώς οι άνθρωποι της Audi Sport αναφέρουν πως “θα δημιουργήσουμε συναρπαστικά σχέδια στο κομμάτι της ηλεκτροκίνησης”, κάτι που σημαίνει ότι ο Ken Block θα βοηθήσει την Audi στο κομμάτι των αγωνιστικών ηλεκτρικών οχημάτων.

Σίγουρα ο Block θα ασχοληθεί με το ηλεκτρικό αγωνιστικό RS Q E-Tron της Audi για το Ράλι Dakar.

Δεν αποκλείεται το 2023 να τον δούμε να συμμετέχει στο Ράλι Dakar με την Audi

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Η Audi είναι μια φίρμα η οποία μου ξυπνάει το πάθος των αγώνων. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το νέο Μια νέα Gymkhana με κάποιο ηλεκτρικό μοντέλο της Audi είναι ρεαλιστικός στόχος!κεφάλαιο. Μαζί, θα αναπτύξουμε καινοτόμα σχέδια και θα πιέσουμε στα όρια την ηλεκτροκίνηση”, είπε ο Block τον οποίο από τώρα φανταζόμαστε στο τιμόνι ενός Quattro Group B να ντριφτάρει ατελείωτα!

Το πιθανότερο και πιο ρεαλιστικό σενάριο πάντως είναι ο Ken Block να βοηθήσει την Audi στο RS Q E-Tron αγωνιστικό της που ετοιμάζει για το Ράλι Dakar του 2022. Το αγωνιστικό είναι πλήρως ηλεκτρικό και ταιριάζει το προφίλ του Αμερικανού, κάτι που σημαίνει ότι θα τον δούμε τουλάχιστον να δοκιμάζει το αυτοκίνητο.

Η Audi πάντως έχει στην γκάμα της και το E-Tron Vision GT πάνω στο οποίο μπορεί να “χτίσει” ένα πολύ συναρπαστικό όχημα με ακραίες επιδόσεις. Όπως και να έχει, η συνεργασία Ken Block και Audi εξασφαλίζει ένα πράγμα: Θέαμα!

Το βίντεο παρουσίασης του Block από την Audi Sport.

 

Θα πειραματιστεί και με το E-Tron GT!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η παρουσίαση του Ράλι Φινλανδίας θα σε γεμίσει αναμνήσεις

Το Audi Q4 e-tron προσφέρει πολύ υψηλά επίπεδα προστασίας στα παιδιά

Το εντυπωσιακό ηλεκτρικό πρωτότυπο της Audi

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης