Οι δοκιμές εξέλιξης της νέας γενιάς του ιαπωνικού pick-up συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Το καινούριο Hilux αναμένεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα πριν το τέλος του έτους, με το λανσάρισμα στην αγορά να προγραμματίζεται για το 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο είναι έτοιμο όσον αφορά στη σχεδίαση, ωστόσο απομένουν οι τελικές ρυθμίσεις στην ανάρτηση, την τετρακίνηση και τα υπόλοιπα μηχανικά μέρη. Ο Fernando Alonso, o οποίο ανήκει στο δυναμικό της Toyota Gazoo Racing και πέρυσι έλαβε μέρος στο Ράλι Ντακάρ, ήταν ο πρώτος που δοκίμασε το νέο Hilux.

Τα τεστ πραγματοποιήθηκαν σε χωμάτινες διαδρομές, με τον πρώην πρωταθλητή της F1 να δηλώνει εντυπωσιασμένος από τις δυνατότητες του οχήματος, τη λειτουργία της ανάρτησης, την απόδοση του νέου diesel κινητήρα 2,8 λίτρων και την άνεση που προσφέρει ακόμα και περιπτώσεις υψηλής πίεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν είδα το νέο Hilux πρώτη φορά ενθουσιάστηκα με την εμφάνισή του. Στη συνέχεια το δοκίμασα σε περιβάλλον ράλι και το πίεσα στα όρια. Η ανάρτηση είναι εξαιρετική, όπως και ο κινητήρας. Θεωρώ ότι το αυτοκίνητο θα είναι ανίκητο» υποστήριξε ο Alonso.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης