Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Κινέζοι έχουν αρχίσει τα τελευταία χρόνια να μπαίνουν για τα καλά στο παιχνίδι της ηλεκτροκίνησης και της παραγωγής οχημάτων, γεγονός που αποτυπώνεται στις παγκόσμιες πωλήσεις.

Μπορεί να είναι δύσκολο οι κινέζικες εταιρείες να ανταγωνιστούν αντίστοιχες στην κατηγορία των επιβατικών οχημάτων, φαίνεται πως σε άλλους τομείς όπως στα επαγγελματικά παίζουν το ρόλο τους και κερδίζουν συνεχώς μερίδια αγοράς.

Το κινεζικό 3MX είναι ένα τρίκυκλο ηλεκτρικό όχημα που σύντομα θα έρθει στην Ευρώπη ίσως και στην Ελλάδα (το 2020)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Έδρα στην Ελλάδα

Η Wuzheng (Γουσιένγκ) είναι μία εταιρεία που ειδικεύεται σε επαγγελματικά οχήματα με την ετήσια Η παραγωγή της Wuzheng αγγίζει τις 270.000 μονάδες…παραγωγή να αγγίζει τις 270.000 μονάδες. Στόχος της συγκεκριμένης εταιρείας είναι να εισέλθει στην αγορά της Ευρώπης και αυτό θα το κάνει μέσω… Ελλάδας, όπου έχει και τη βάση της.

Η δραστηριότητά της Wuzheng ξεκίνησε πριν από τρεις περίπου μήνες με την γέννηση της Wuzheng Hellas Ltd όπου επικεφαλής με τον τίτλο Director of Sales & Marketing Operations in Europe ανέλαβε ο Λεωνίδας Δαβουλάρης. Πρόκειται για ένα πολύ έμπειρο στέλεχος της αγοράς του αυτοκινήτου που στο παρελθόν έχει περάσει από σημαντικές θέσεις και από μεγάλες εισαγωγικές εταιρείες.

Ο Λεωνίδας Δαβουλάρης έχει αναλάβει τη θέση του Director of Sales & Marketing Operations in Europe

 

Αρχή με Ιταλία

Ο Έλληνας μάνατζερ είναι αυτός που έχει αναλάβει την ανάπτυξη της εταιρείας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Στην Ελλάδα ίσως δούμε τη γκάμα των επαγγελματικών της Wuzheng το 2020…Αρχικά η κίνηση περιλαμβάνει επαφές με την Ιταλία ενώ προς τα τέλη του 2019 η Wuzheng ενδέχεται να μπει και στην αγορά της Γερμανίας, αφού πρώτα εμφανιστεί στην έκθεση επαγγελματικών στο Αννόβερο.

Επίσης, σκέψεις για ανάπτυξη δικτύου υπάρχει και για την ελληνική αγορά καθώς προϊόντα όπως το ηλεκτρικό τρίκυκλο “3ΜΧ”, τρακτέρ, απορριμματοφόρα κ.ά. έχουν ενδιαφέρον για τη χώρα μας.

Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως μία μεγάλη εταιρεία έχει επιλέξει την Ελλάδα ως κέντρο των δραστηριοτήτων της στην Ευρώπη όπως και η εμπιστοσύνη που δείχνει σε έναν Έλληνα μάνατζερ να αναπτύξει τη μάρκα σε μία δύσκολη αγορά…

 

Για να δείτε τη γκάμα των μοντέλων της Wuzheng πατήστε ΕΔΩ

 

Πάρτε μία γεύση από το κινέζικο Wuzhang 3MX…

 

 

Η γκάμα της Wuzhang περιλαμβάνει και τρακτέρ...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης