Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tην Τετάρτη 8 Ιουνίου ο Δήμαρχος Αθηναίων Γεώργιος Καμίνης μαζί με τον πρόεδρο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου Θεόδωρο Χαραγκιώνη εγκαινίασαν μία νέα έκθεση στον πολύ ξεχωριστό χώρο που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα την Ο Δήμαρχος Αθηναίων μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι να περπατάμε από το να κάνουμε συνεχώς χρήση του αυτοκινήτουέκθεση με την ονομασία “TRANSPARENCY”, που ο καθένας μπορεί να επισκεφτεί προκειμένου να μάθει τι έχουν τα αυτοκίνητα κάτω από τις λαμαρίνες τους.

Ο Δήμαρχος της Αθήνας μίλησε στους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες των ιδιωτών και πόσο σημαντικές είναι αυτές, στις νέες τεχνολογίες και φυσικά μίλησε για το αυτοκίνητο στις μεγάλες πόλεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Κάντο όπως η BMW
«Η τάση είναι να φύγει το αυτοκίνητο από την πόλη, όχι μόνο από το κέντρο αλλά και από τις γειτονιές. Με αυτό τον τρόπο θα μάθουμε να περπατάμε» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καμίνης κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην BMW που όπως είπε χρηματοδοτεί τέτοιου είδους πρωτοβουλίες στο Μόναχο….

Διαβάστε επίσης: Εγκαινιάστηκε η… διαφανής έκθεση αυτοκινήτου

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη ο οποίος έφερε ως παράδειγμα προς μίμηση τις κινήσεις που κάνει η BMW στην Γερμανία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης