Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο μέλος της οικογένεια VW και κατ’ επέκταση της κατηγορίας των οχημάτων ελευθέρου χρόνου Νέο SUV που ταιριάζει… γάντι στην ελληνική πραγματικότητα!είναι το T-Roc. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο που ήδη έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή του στις αντιπροσωπείες και οι πρώτες παραδόσεις σε πελάτες που το έχουν παραγγείλει αναμένονται στα μέσα Ιανουαρίου.

Το νέο VW T-Roc που είχαμε τη δυνατότητα να οδηγήσουμε επί ελληνικού εδάφους μας εξέπληξε θετικά καθώς είναι αυτό που παρουσιάζει μία νέα εικόνα για την γερμανική φίρμα. Καμπύλες, μάτσο γραμμές, σύγχρονο και με πολύ καλούς κινητήρες. Εσωτερικά διατηρεί την εικόνα της νέας γενιάς του Polo, ωστόσο προσφέρει πράγματα που σίγουρα θα ικανοποιήσουν μεγάλη μερίδα του κοινού που επιλέγει για αγορά οχήματα ελευθέρου χρόνου.  

Το νέο T-Roc είναι πολύ ευχάριστο και άνετο στο δρόμο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έκπληξη ο κινητήρας των 999 κ.εκ.
Σημαντικό στοιχείο στο νέο T-Roc είναι και οι κινητήρες. Έκπληξη αποτελεί ο μικρός στο… μάτι των 999 Οι τιμές ξεκινούν κάτω από τα 20.000 ευρώ…κ.εκ. αλλά όπως αποδείχτηκε απόλυτα ικανοποιητικός στο δρόμο, καθώς τα 115 άλογα είναι αρκετά για όσους θέλουν να κινούνται ακόμα και σβέλτα!

Οι τιμές στο νέο μοντέλο ξεκινούν από τα 19.650 ευρώ (έκδοση βενζίνη 1.0 λίτρου), ανεβαίνουν τα 23.950 και 32.250 για τις εκδόσεις 1.5 και 2.0 λίτρα με 150 και 190 ίππους. Όσον αφορά τους κινητήρες diesel υπάρχει διαθέσιμος μόνος ένας (σε 4 εκδόσεις) με τις τιμές να ξεκινούν από τα 26.700 ευρώ.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το VW T-Roc πατήστε
ΕΔΩ

Ο αναλυτικός τιμοκατάλογος του VW T-Roc και οι εκδόσεις

Η πίσω όψη του γερμανικού SUV
Ευχάριστο, λειτουργικό και άνετο το εσωτερικό του T-Roc
H οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης