Η Opel επιφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη στους φίλους της αναβιώνοντας έναν θρύλο. Ο λόγος για το Η τελική μορφή του Manta GSe θα παρουσιαστεί στις 19 Μαΐου…περίφημο Manta το οποίο έγραψε τη δική του ξεχωριστή ιστορία στην αυτοκίνηση αλλά και τους αγώνες κερδίζοντας τις καρδιές πολλών φίλων κυρίως με τη διασκέδαση που πρόσφερε στον οδηγό.

Η Opel λοιπόν θέλησε να αναβιώσει αυτόν το θρύλο παρουσιάζοντας το Manta GSe ElektroMOD EV. Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό μοντέλο με ρετρό αισθητική στη μοντέρνα εκδοχή της. Βασικό στοιχείο – το μοναδικό που έχουμε δει μέχρι τώρα – είναι η γρίλια εμπρός που ονομάζεται Vizor και την έχουμε δει στα Mokka και Crossland, αλλά στην περίπτωση του Manta έρχεται ως Pixel Vizor με LED φωτιστικά σώματα που σχηματίζουν ένα χαμόγελο σύμφωνα με την Opel.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σήμα του Manta είναι ένα ξεχωριστό QR Code!

Το επίπεδο των RestoMods έχει ξεφύγει πλέον…

Το Manta GSe θα είναι σίγουρα ηλεκτρικό χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα τα στοιχεία. Το πιθανότερο είναι να Το ElektroMOD είναι επηρεασμένο από το Manta A του 1970εξοπλιστεί με το γνωστό ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 135 ίππων με τις μπαταρίες των 50kWh, ωστόσο σε ένα τόσο ξεχωριστό μοντέλο αυτές οι τιμές ίσως διπλασιαστούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κερασάκι στην τούρτα είναι ότι στο Pixel Vizor στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου μπορούν να αποτυπωθούν μηνύματα, ενώ οι σχεδιαστές έχουν ανεβάσει πολύ ψηλά το επίπεδο αντικαθιστώντας το λογότυπο του Manta με ένα QR κώδικα!

Το νέο teaser βίντεο της Opel

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο θρύλος της Opel επιστρέφει!

«Rapid test» στο ολοκαίνουριο Opel Mokka -e

Με το καλώδιο της Opel φορτίζεις παντού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης