Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οικογένεια Χαλκιά είναι γέννημα – θρέμμα του… αυτοκινήτου με παρουσία τόσο σε πώληση όσο και Από τον μπαμπά στον γιο η… τρέλα για το αυτοκίνητο και τους αγώνες σε after sales υπηρεσίες. Η συμμετοχή του Βασίλη (πατέρας) και του Θέμη (υιός) Χαλκιά (πατέρας) σε αγώνες με σημαντικές διακρίσεις μαρτυρούν πολλά για την αγάπη που έχουν για το αυτοκίνητο η οποία συνεχώς μεγαλώνει.

Καθόλου τυχαία η συμμετοχή του Θέμη Χαλκιά στο φετινό SEAJETS Ράλι Ακρόπολις ο οποίος θα τρέξει με ένα Subaru Impreza και συνοδηγό τον Κώστα Σούκουλη έχοντας στόχο ένα πολύ καλό αποτέλεσμα σε επίπεδο ελληνικών πληρωμάτων αλλά και σε επίπεδο ERC.

Ο Θέμης Χαλκιάς είχε αναδειχτεί το 2013 ταχύτερος Έλληνας οδηγός στο Ράλι Ακρόπολις...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επέκταση στη… Λαμία
Εκτός όμως από το αγωνιστικό τρέξιμο, ο Θέμης Χαλκιάς τρέχει και… επαγγελματικά. Μετά την Αθήνα (αντιπροσωπείες Nissan) και τα Φάρσαλα (που λειτουργεί ιδιωτικό ΚΤΕΟ), η οικογένεια Χαλκιά εγκαινίασε ένα νέο υπερσύχρονο ιδιωτικό ΚΤΕΟ στην Λαμία (Λεωφόρο Δημοκρατίας, θέση Ψαλτήρες, απέναντι από το αστυνομικό τμήμα).

Το συγκεκριμένο εξυπηρετεί επιβατικά οχήματα, μοτοσικλέτες, φορτηγά και λεωφορεία και η διαδικασία του τεχνικού ελέγχου διαρκεί 25 λεπτά. Σε αυτό το ΚΤΕΟ θα πραγματοποιηθεί και ο τελικός τεχνικός έλεγχος των αγωνιστικών αυτοκινήτων του SEAJETS ράλι Ακρόπολις την Κυριακή 8 Μαΐου.
  

Με Subaru Impreza τρέχει στο φετινό SEAJETS Ράλι Ακρόπολις ο Θέμης Χαλκιάς έχοντας συνοδηγό τον Κώστα Σούκουλη
 Η νέα επιχειρηματική δραστηριότητα του Θέμη Χαλκιά αφορά το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Λαμίας στο οποίο θα γίνει την Κυριακή του βράδυ και ο τελικός τεχνικός έλεγχος του SEAJETS Ράλι Ακρόπολις

Ο Θέμης Χαλκιάς (κέντρο) μαζί με αθλητές και φίλους από τα... βουνά της Λαμίας, όπου βρίσκεται για δοκιμές εν όψει του 'Ακρόπολις' που ξεκινά αύριο!

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης