Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δικό τους στέκι στην περιοχή του Περιστερίου έχουν από εδώ και στο εξής οι φίλοι του αυτοκινήτου. Και αυτό διότι, το πρότυπο κατάστημα “Kirkos 4 your car”, τα εγκαίνια του οποίου έγιναν την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, αναμένεται να αλλάξει πολλά στον τρόπο αντιμετώπισης του after sales.

Όσοι παρευρέθησαν στην εκδήλωση της οικογένειας του Κώστα Κύρκου διαπίστωσαν τον τρόπο αντιμετώπισης ο οποίος για όσους ξέρουν, μεταφέρεται το ίδιο και στην αντιμετώπιση για το αυτοκίνητο!

Θα το χαρακτηρίζαμε και... μαγαζάρα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φουλ… περιποίηση
Παρουσία πολλών φίλων, του δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη και του Μητροπολίτη Περιστερίου Χρυσόστομου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια και ακολούθησε μπουφές με σπιτικά εδέσματα. Όπως διαπίστωσαν οι παρευρισκόμενοι, το κατάστημα  “Kirkos 4 your car” δραστηριοποιείται και στο Εκλεκτοί προσκεκλημένοι και πάνω από όλα φίλοι του αυτοκινήτου βρέθηκαν στα εγκαίνια  χώρο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου ενώ το service σε προσιτές τιμές αλλά χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα αποτελούν πρωταρχικό στόχο της οικογένειας Κύρκου.

Από την εκδήλωση δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και την παρουσία με stand του Λουμίδη που διαπιστώσαμε πως ξέρει καλά τον ελληνικό καφέ, αλλά και την παρουσία ανθρώπων από το χώρο των αγώνων αυτοκινήτου, όπως οι Φίλιππος Τζεφεράκος, Σωτήρης Ζιάκας, Παναγιώτης Καρούζος, Μάνος Στεφανής, Μίλτος ακι Δημήτρης Κύρκος, Σάκης Ηλιάδης, Πάρις Τασιόπουλος, Παναγιώτα Δελαγραμάτικα, κ.ά.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται στην Θηβών 80 στο Περιστέρι. Ευχόμαστε καλές δουλειές και επιστροφή στους αγώνες με πολλές νίκες και πρωταθλήματα!

Ο Μητροπολίτης Περιστερίου Χρυσόστομος εγκαινιάζει το κατάστημα παρουσία της οικογένειας του Κώστα Κύρκου....
Πλήθος κόσμου παρευρέθησε στα εγκαίνια του 'Kirkos 4 your car'
Από αριστερά: Παναγιώτης Καρούζους, Μιχάλης Παναγιωτάκης και Φίλιππος Τζεφεράκος
Ο γνωστός επιχειρηματίας Σωτήρης Ζιάκας είδε καλό φαγητό και το τίμησε...
Μέρος από τα έπαθλα του Δημήτρη Κύρκου Junior από τους αγώνες...
Εικόνα από το service με την... Corvette να περιμένει την ανάλογη περιποίηση από την μηχανικούς της εταιρείας...

Αληθινός καφές... Αρκεί να στον φτιάξει αυτός που ξέρει και να στον σερβίρουν σωστά... (όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση)
Στην 'Kirkos 4 your car' μπορείς να βρεις πολυτελή μεταχειρισμένα και σε άριστη κατάσταση...
Μεταχειρισμένα για όλα τα γούστα...

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης