Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το όνομα της μάρκας Rolls Royce είναι συνυφασμένο με την πολυτέλεια και αυτό μπορεί να το αντιληφθεί ο καθένας, αρκεί να την παρατηρήσει ή ακόμα, αν έχει την ευκαιρία, να καθίσει στο πολυτελές σαλόνι της.

Μόλις… χθες το βράδυ η βρετανική φίρμα παρουσίασε τη νέα γενιά της Phantom, η οποία, όπως ήταν λογικό, τράβηξε το ενδιαφέρον των απανταχού ζάπλουτων σε όλο τον πλανήτη.

Χαρακτηριστική όψη... Rolls Royce

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεχωρίζει από μακριά

Με κλασικές σχεδιαστικές γραμμές ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί πως πρόκειται για Rolls Royce. Αλλαγές συναντούμε σε θέματα κυρίως ουσίας όπως τα νέα φωτιστικά σώματα που κάνουν τη νύχτα – Ο V12 κινητήρας της Phantom αποδίδει 563 ίππουςμέρα κ.ά. Από εκεί και πέρα το… ρεζουμέ σε μία Rolls Royce βρίσκεται εντός της καμπίνας, όπου η πολυτέλεια περισσεύει!

Περισσότερη άνεση, ατελείωτη τεχνολογία και φυσικά έντονη παρουσία του ξύλου. Για τους χώρους δεν γίνεται καν λόγος, ενώ ξεχωρίζουν οι δύο μεγάλες οθόνες για τους πίσω επιβάτες.

Όσον αφορά στον κινητήρα, η νέα Phantom παίρνει κίνηση από ένα V12 μηχανικό σύνολο χωρητικότητας 6.75 λίτρων που αποδίδει 563 ίππους και παράγει 900 Nm ροπής.

H νέα γενιά της Rolls Royce Phantom παρουσιάστηκε την Πέμπτη το βράδυ
Οι μεγάλες διαστάσεις χαρακτηρίζουν μία Phantom

Η εικόνα που βλέπει ο οδηγός της Phantom
Ο πίνακας οργάνων του βρετανικού μοντέλου
Τα... πίσω καθίσματα
Αυτό ακριβώς βλέπουν οι πίσω επιβάτες...
Το χαρακτηριστικό άνοιγμα των πίσω θυρών της Phantom
Λεπτομέρειες...
Ο κινητήρας της Phantom έχει χωρητικότητα 6.75 λίτρα!!!

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης