Ραδιοφωνικό… χτύπημα ετοιμάζει το πρώτο πρόγραμμα στην συχνότητα 101.8, από την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα, θα εντάξει μία νέα εκπομπή που θα καλύπτει τα μηχανοκίνητα σπορ και αυτό έχει να κάνει με αυτοκίνητο, μοτοσικλέτες αλλά και ταχύπλοα σκάφη. Το «Πρώτο Motor Sport» όπως ονομάζεται η εκπομπή θα επιμελείται ο Πάρις Ποντίκας ο οποίος μας κρατά συντροφιά κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 14:45 μεταφέροντάς μας ειδήσεις από τους τέσσερις και δύο τροχούς.

Η νέα εκπομπή θα ενημερώνει τους χιλιάδες φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού για την αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου ενώ δεν θα λείπουν τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ. Μάλιστα, οι ακροατές θα έχουν την ευκαιρία να παρεμβαίνουν μέσω SMS ακόμα και τηλεφωνικά, καθώς η αμφίδρομη επικοινωνία έχει σκοπό να προσφέρει την μέγιστη δυνατή και σωστή ενημέρωση στους ακροατές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά δεν θα λείπει το χιούμορ, σήμα κατατεθέν του παρουσιαστή Πάρι Ποντίκα. Στο σχολιασμό των θεμάτων θα βρίσκονται οι Βασίλης Σαρημπαλίδης και Νίκος Σάλτας. Η θεματολογία θα περιλαμβάνει Formula 1, WRC, MotoGP και φυσικά ελληνικούς αγώνες.

Καλή αρχή…

 Ο Πάρις Ποντίκας μας ετοιμάζει για ένα νέο ραδιοφωνικό... αγωνιστικό ταξίδι!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης