Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από λίγες ημέρες έφτασε στην Ελλάδα ένα μονοθέσιο της Formula 1 το οποίο έχει τρέξει στο παρελθόν Το μοναδικό F1 που βρίσκεται σε κοινή θέα…στον κορυφαίο θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Πρόκειται για μία γνήσια Minardi που έκανε την εμφάνισή της σε πίστες τις χρονιές 2003-2004 και είναι η μοναδική που βρίσκεται σε κοινή θέα και μπορούν οι λάτρεις της ταχύτητας να την απολαύσουν από κοντά.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μοναδική η αίσθηση να κάθεσαι μέσα στο μονοθέσιο της Minardi το οποίο βρίσκεται στο Seajets World Champion Jet

 

Μονοθέσιο και πλοίο με ιστορία…

Τη συγκεκριμένη έχει οδηγήσει ο Jos Verstappen, πατέρας του σημερινού πιλότου της Red Bull F1, Max Η Minardi που βρίσκεται στo ταχύπλοο της Seajets είναι γνήσια και την οδηγούσε ο Jos VerstappenVerstappen και εφοδιάζεται με κινητήρα Cosworth V10 χωρητικότητας 3.0 λίτρων.

Το μοναδικό αυτό έργο τέχνης που κουβαλά πάνω του ολόκληρη ιστορία έχει τοποθετηθεί στο πιο γρήγορο επιβατικό ταχύπλοο… σκάφος που ανήκει στην εταιρεία Seajets.

Πρόκειται για το World Champion Jet, ένα σκάφος που και αυτό έχει τη δική του ιστορία καθώς έχει καταφέρει να γραφτεί στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως το ταχύτερο επιβατικό ταχύπλοο στον κόσμο.

 

Δείτε τo μονοθέσιο της Minardi F1 του Jos Verstappen στο World Champion Jet

 

 

Σε αγωνιστικά χρώματα…

Το συγκεκριμένο σύντομα θα ξεκινήσει δρομολόγια στο Αιγαίο και όπως θα δείτε και στο σχετικό video το «Ντυμένο» σε αγωνιστικά χρώματα…μονοθέσιο βρίσκεται σε περίοπτη θέση εντός του πλοίου.

Αξίζει να σημειώσουμε πως όλο το πλοίο είναι «ντυμένο» σε αγωνιστικά χρώματα, καθώς η Seajets πρωταγωνιστεί σε αγώνες εντός και εκτός Ελλάδος στηρίζοντας κορυφαίους αθλητές.

 

Για να δείτε πού… ταξιδεύει το ταχύπλοο Seajets World Champion Jet πατήστε ΕΔΩ

 

Ένα συλλεκτικό μονοθέσιο της Minardi που συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 το διάστημα 2003-2004. Πλέον μπορείτε να το δείτε από κοντά στο πλοίο World Champion Jet της εταιρείας Seajets

 

Η ιπποδύναμη του Seajets World Champion Jet ξεπερνά τα... 67.000 άλογα και από φέτος θα εκτελεί δρομολόγια στο Αιγαίο. Μέσα σε αυτό βρίσκεται το μονοθέσιο F1 της Minardi...

 

 

O χώρος για τα πόδια του πιλότου...

 

H Seajets στηρίζει το αγωνιστικό αυτοκίνητο που τρέχει ο πρωταθλητής αναβάσεων (Formula Saloon) Μάριος Ηλιόπουλος...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης