Επιμέλεια: Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οικογένεια Τεμπερίδη έχει γυρίσει όλον τον κόσμο και συνεχίζει να ταξιδεύει παρέα με ένα Iveco VM90, που δεν είναι απλώς ένα όχημα μεταφοράς αλλά το ίδιο τους το σπίτι.

Ο Άκης, η Βούλα και η μικρή Αναστασία ζούνε καθημερινά διαφορετικά, διανυκτερεύουν σε απίστευτα μέρη και στέλνουν μέσω διαδικτύου βίντεο και φωτογραφίες, ταξιδεύοντας με αυτόν τον τρόπο και τους ακόλουθους που έχουν στα social media.

Η οικογένεια Τεμπερίδη (Άκης, Βούλα και Αναστασία) ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο με ένα Iveco VM90.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλος κόσμος η παγωμένη Νορβηγία

Αυτές τις ημέρες η ελληνική οικογένεια βρίσκεται στην παγωμένη Νορβηγία και ζει αυτό το κάτι διαφορετικό Η ελληνική οικογένεια βρίσκεται σχεδόν στο βορειότερο άκρο της γης…που προσφέρει η χώρα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το σχετικό βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω και το οποίο αποτελείται από 158 εικόνες, που έχουν τραβηχτεί ανά 7 δευτερόλεπτα σε 37 λεπτά.

Οι συγκεκριμένες εικόνες τραβήχτηκαν τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου έξω από το ψαροχώρι Eggum, στη δυτική ακτή του νησιού Vestvågøy των Lofoten.

Με αυτό το Iveco VM90 ταξιδεύουν οι Έλληνες, ένα όχημα που δεν είναι απλώς μεταφορικό μέσο αλλά και σπίτι...

Η εμπειρία

Όπως γράφει χαρακτηριστικά ο Άκης Τεμπερίδης στο χρονολόγιό του:

«Κοιμηθήκαμε στον περιβάλλοντα χώρο του λιτού κάμπινγκ που λειτουργεί μόνο το καλοκαίρι. Ο δρόμος τελειώνει εκεί. Το σέλας έδωσε τα ρέστα του για 2 ώρες περίπου, καλύπτοντας όλο τον ορίζοντα από βορειοανατολικά μέχρι τέρμα βορειοδυτικά, σαν ένα γιγάντιο, φωσφορίζον φουλάρι από μετάξι που το έχεις δέσει στον ανεμιστήρα με κλωστή από τη μία πλευρά και το αφήνεις να το χορεύει το ρεύμα του αέρα. Το κτίσμα στο βάθος είναι σχέδιο του αρχιτέκτονα Marcus Raetz. Πολύ ενεργειακό τοπίο. Έκανε κρύο φυσικά».

Ακολουθήστε τον Άκη Τεμπερίδη στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Αν θέλετε να ακολουθήσετε το ταξίδι στο… άγνωστο, γίνετε μέλος της ομάδας The World Off Road πατώντας ΕΔΩ

 

Απολαύστε το σχετικό βίντεο (πηγή: YouTube: The World Off Road)

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης