Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Δυναμικό παρόν θα δώσει η Nissan στο μουσείο αυτοκινήτου του Petersen στο Los Angeles με δύο
Κάθε αυτοκίνητο αποτελεί κι ένα παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο κάθε αγορά επηρέασε την αυτοκινητοβιομηχανία…νέες εκθέσεις για τους φίλους των ιστορικών αυτοκινήτων στις ΗΠΑ.

Αντικείμενο της πρώτης έκθεσης με τίτλο «Οι ρίζες του Monozukuri» θα είναι το δημιουργικό πνεύμα στην Ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία, και θα εστιάζει σε βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας του Ιαπωνικού σχεδιασμού στα χρόνια που προηγήθηκαν της κυριαρχίας του στην αγορά, τη δεκαετία του 1970.

Η δεύτερη έκθεση με τίτλο «Τελειοποιώντας το μίγμα Ιαπωνικής και Αμερικανικής κουλτούρας» θα εξετάζει την προσαρμογή των ιαπωνικών αυτοκινήτων, τόσο στην Ιαπωνία όσο και στις Ηνωμένες πολιτείες, όπως και τον τρόπο με τον οποίο κάθε αγορά επηρέασε την αυτοκινητοβιομηχανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ‘’αγριεμένο’’ Nissan Skyline GTX 2000 σε περίοπτη θέση μέσα στον χώρο της έκθεσης

Σπάνια αυτοκίνητα
Μεταξύ άλλων οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να δουν από κοντά το Datsun Model 16 Coupe του 1937, το Nissan Silvia του 1996 και ένα sedan Datsun 1000 που επιστρέφει στο Los Angeles, εκεί όπου πρωταγωνίστησε πριν από 60 χρόνια, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της περιοχής.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια του πρώτου μήνα των δύο εκθέσεων θα γίνει και η παρουσίαση του ολοκαίνουργιου Nissan LEAF στην Γκαλερί Εναλλακτικής Ενέργειας του Μουσείου Petersen.

Για να δείτε τη σημερινή γκάμα των μοντέλων της Nissan πατήστε ΕΔΩ

 
Οι φίλοι των ιστορικών οχημάτων θα έχουν μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία της Nissan

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης