Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η Ελλάδα προσπαθεί να βγει από την κρίση που βιώνει εδώ και περίπου εννέα χρόνια. Οι μισθοί έχουν Σε τέτοιες εποχές υπάρχουν εταιρείες που δίνουν και bonus…πέσει αρκετά και οι εταιρείες ακόμα δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Σε αυτό το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, υπάρχουν και ορισμένες που βρίσκονται κοντά στους εργαζομένους και το αποδεικνύουν στην πράξη κι όχι μόνο στα λόγια.

Τρανταχτό παράδειγμα αυτό της εταιρείας Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης, η οποία θα δώσει μισό μισθό bonus στους εργαζομένους, καθώς τα αποτελέσματα του 2017 αποδείχτηκαν αρκετά καλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τις δηλώσεις του Τάκη Θεοχαράκη και την ανακοίνωση για το bonus στους εργαζομένους της εταιρείας

Πάνω από όλα οι άνθρωποι

Την ανακοίνωση έκανε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Τάκης Θεοχαράκης κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της εταιρείας στη Σύρο. «Πάνω από όλα θέλω να πω ότι τις εταιρείες τις κάνουν οι άνθρωποι. Δεν τις κάνουν τα προϊόντα. Και από την καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας. Οι εργαζόμενοι θα πάρουν bonus μισό μισθό» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε πως κάτω από την ομπρέλα της Νικ. Ι. Θεοχαράκης βρίσκονται οι εταιρείες Nissan, Suzuki marine και Praxis.  

 
Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Τάκης Θεοχαράκης
Bonus θα πάρουν και οι εργαζόμενοι στη Suzuki Marine που βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της Νικ. Ι. Θεοχαράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης