Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην τεχνολογική καινοτομία, με στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές ελαστικά με τις καλύτερες Ελαστικό που αντέχει από την αρχή μέχρι το τέλος του κύκλου ζωής του!!!επιδόσεις, από την πρώτη ημέρα χρήσης τους μέχρι και τη στιγμή που θα φτάσουν στην φυσιολογική φθορά (1,6 mm) εστιάζει η Michelin.

Πάνω σε αυτή τη λογική  βασίζεται και το νέο CrossClimate+, το οποίο έκανε την εμφάνισή του τον Φεβρουάριο του 2017 και από τις δοκιμές που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα έχει αποδείξει και στην πράξη πως όσα υπόσχεται τα… πράττει.

Οι πραγματικές δοκιμές έδειξαν το αποτέλεσμα που θέλει ο κάθε ιδιοκτήτης αυτοκινήτου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απόδοση παντώς… εδάφους
Οι επιδόσεις όλων των ελαστικών εξελίσσονται με τη χρήση και, παρότι κάποιες επιδόσεις αυτών μπορεί να βελτιώνονται καθώς υπάρχουν φθορές, όπως η αντίσταση στην κύλιση, οι περισσότερες
Το Michelin CrossClimate+ είναι διαθέσιμο για ζάντες από 15 μέχρι 18 ίντσεςφθίνουν. Αυτό ισχύει κυρίως για την πρόσφυση σε βρεγμένο και σε χιονισμένο οδόστρωμα. Το νέο ελαστικό της Michelin επιβεβαιώνει τις επιδόσεις του στο στεγνό οδόστρωμα και τη θέση του ως premium καλοκαιρινό ελαστικό.

Παράλληλα, προσφέρει ακόμα περισσότερα όσον αφορά στις χειμερινές επιδόσεις, εξασφαλίζοντας ένα εξαιρετικό επίπεδο έλξης στο χιόνι, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο. Όταν είναι καινούριο, η κύλιση στο χιόνι είναι στο ίδιο επίπεδο με τα κυριότερα premium ανταγωνιστικά προϊόντα. Όταν φθαρεί, οι επιδόσεις του αλλάζουν ελάχιστα, ενώ οι επιδόσεις ανταγωνιστών και σύμφωνα με μετρήσεις σημειώνουν σημαντική πτώση. 

Στη Michelin ακόμα και το... ντιζάιν παίζει το ρόλο του

Για όλο το χρόνο
Σημαντικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι, το CrossClimate+, με τη σήμανση 3 PMSF, μπορεί να Η απόδοση είναι ιδανική χειμώνα – καλοκαίριτοποθετηθεί σε ένα όχημα για όλο το χρόνο και να υποστηρίζει απόλυτα τους οδηγούς σε όλες τις καιρικές συνθήκες.  

Σύμφωνα με την εταιρεία προσφέρει υψηλές επιδόσεις σε στεγνό οδόστρωμα  με εξωτερική θερμοκρασία πάνω από 7°C, όταν οι επιδόσεις των χειμερινών ελαστικών σε αυτές τις συνθήκες θα έφθιναν.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και να δείτε video με τις δυνατότητες του Michelin CrossClimate+ πατήστε ΕΔΩ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης