Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Aventador SVJ είναι η τελευταία έκδοση του ιταλικού supercar και η οποία, σύμφωνα με τη Lamborghini, θα κυκλοφορήσει σε μόλις 900 μονάδες. Πριν από περίπου έναν χρόνο είχατε διαβάσει και είχατε δει σχετικό βίντεο με την πρώτη SVJ που πάτησε στην Ελλάδα (δείτε το σχετικό άρθρο πατώντας ΕΔΩ).

Σήμερα θα απολαύσετε ένα ακόμα βίντεο και, όπως θα παρατηρήσετε, πρόκειται για μία λευκή SJV που φέρει ελληνικές πινακίδες και… κυκλοφορεί ανάμεσά μας.

Προκαλεί με τέτοια σχεδίαση...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

V12 με 770 ίππους

Το εξωπραγματικό supercar, του οποίου η τιμή στη χώρα μας αγγίζει σχεδόν τα 700.000 ευρώ Έχει… διαφορά να βλέπεις μία SJV με ελληνικές πινακίδες…εφοδιάζεται με κινητήρα V12 χωρητικότητας 6,5 λίτρων και αποδίδει 770 ίππους όπως και 720 Nm ροπής. Στη γλώσσα των αριθμών το 0-100 επιτυγχάνεται σε 2,8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική της ταχύτητας ξεπερνά τα 350χλμ./ώρα.

Χαρακτηριστικό της Lamborghini Aventador SVJ είναι το αεροδυναμικό πακέτο με την ονομασία ALA 2.0, το οποίο μετατρέπει το όχημα σε… αεροπλάνο, καθώς προσαρμόζει πολλά αεροδυναμικά βοηθήματα ανάλογα με τις συνθήκες

Η Lamborghini Aventador SVJ είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις και cabrio.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο και αυξήστε την ένταση από τα ηχεία για να ακούσετε και τον ήχο της SVJ… (βίντεο instagram: carspot.gr):

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης