Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Πρόταση για όσους αναζητούν αξιόπιστο αυτοκίνητο με μεταπωλητική αξίαΤο μικρότερο μοντέλο στην γκάμα της Peugeot είναι το 108 και είναι αυτό που αποτελεί την ιδανική  λύση σε όσους αναζητούν ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο που κινείται άνετα στην πόλη αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα να καλύψει και μεγάλες αποστάσεις.

Το γαλλικό μοντέλο διατίθεται σε τρίθυρο και πεντάθυρο αμάξωμα ενώ υπάρχει και η επιλογή μηχανικού και αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων.

Το 108 είναι ένα ιδανικό όχημα για την πόλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Εργαλείο δουλειάς

Αν και κυκλοφορεί αρκετό καιρό στην αγορά βρίσκεται στις προτεραιότητες όλων όσων αναζητούν καινούργιο αυτοκίνητο καθώς προσφέρει πολλές ανέσεις, όσα αναζητά ο οδηγός που θέλει να κάνει πραγματικά τη δουλειά του ενώ διατηρεί πολύ ψηλή μεταπολιτική αξία, στοιχείο στο οποίο δίνει μεγάλη βαρύτητα ένα μεγάλο ποσοστό του αγοραστικού κοινού.

Το εσωτερικό του γαλλικού μικρού

Η τιμή των 10.100 ευρώ θα ισχύει μέχρι… αύριο γιατί από Δευτέρα θα αυξηθεί και πάλι
Κινητήρες 1.0 και 1.2 λίτρα

Το Peugeot 108 είναι διαθέσιμο με τιμή 10.100 ευρώ και σύμφωνα με την εισαγωγική εταιρεία σε αυτή την τιμή θα μπορεί ο καθένας να το παραγγείλει μέχρι και το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου σε όλες τις αντιπροσωπείες της μάρκας ανά την Ελλάδα.

Να σημειώσουμε πως η γκάμα περιλαμβάνει δύο 3κύλινδρους κινητήρες βενζίνης, 1.0 και 1.2 λίτρων με 68 και 82 ίππους αντίστοιχα.

Για περισότερες πληροφορίες σχετικά με το Peugeot 108 πατήστε ΕΔΩ

Το Peugeot 108

H πίσω όψη του 108
Οι διαστάσεις του μοντέλου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης