Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο κλίμα των εκλογών ζουν πλέον όχι μόνο οι Έλληνες αλλά και οι Ευρωπαίοι που περιμένουν το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου για να μάθουν το αποτέλεσμα των εκλογών στη χώρα μας. Τώρα δεν ξέρουμε αν αυτό είχαν στο μυαλό τους οι άνθρωποι της Renault, αλλά όπως και να έχει την Δευτέρα, τη μέρα δηλαδή μετά την εκλογική μάχη θα γίνει γνωστό και το όνομα του νέου SUV ή και Crossover αν προτιμάτε μοντέλου της γαλλικής φίρμας.

Σε λίγα 24ωρα θα μάθουμε το όνομα του... αντι-Qashqai

Και με κινητήρα 1.2 λίτρα
Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που θα φέρει πολλά κοινά στοιχεία με το επιτυχημένο Nissan Qashqai και θα παρουσιαστεί επίσημα στην ερχόμενη έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο. Σύμφωνα πάντως με τα πρώτα στοιχεία που υπάρχουν, το νέο αυτό μοντέλο θα εφοδιάζεται ακόμα και με κινητήρα 1.200 κ.εκ. βενζίνη ενώ θα υπάρχουν και εκδόσεις diesel με χωρητικότητα 1.500 κ.εκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στους δρόμους υπολογίζεται να το δούμε λίγο πριν το καλοκαίρι ενώ η αρχική του τιμή εκτιμάται που θα βρίσκεται κάτω από τα 18.000 ευρώ. Περισσότερες λεπτομέρειες, όπως φυσικά και το όνομα του μοντέλου θα μάθουμε από… Δευτέρα. Είπαμε, εκλογές πρώτα και μετά όλα τα άλλα!!!

 
Για ολα... φταίει το Nissan Qashqai που απλά σαρώνει σε πωλήσεις!
Αυτό είναι το νέο Renault Espace και δεν είναι λίγες οι φήμες που το θέλουν να δανείζει και αυτό με σειρά του πολλά στοιχεία στο νέο SUV...
Το εσωτeρικό του Espace που θα δώσει και αυτό στοιχεία στο νέο SUV...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης