Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην έκθεση αυτοκινήτου πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του  Fiat Tipo το οποίο αναμένεται να εισαχθεί στην Ελλάδα τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Πρόκειται για ένα σχεδιασμένο εξ αρχής μοντέλο τριών όγκων sedan που δίνε έμφαση στην σχεδίαση, το… βαρύ όνομα και την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει, σύμφωνα με την εισαγωγική εταιρεία.

Το νέο Fiat Tipo θα έρθει αρχικά σε αμάξωμα τύπου sedan. Αργότερα θα το δούμε και Hatchback..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκδόσεις…
Στο νέο Tipo το μήκος αγγίζει τα 4.54 μέτρα, το πλάτος τα 1.78 ενώ το ύψος φτάνει τα 1.48 μέτρα. Στο Όσοι θέλετε να το δείτε από κοντά μπορείτε να επισκεφτείτε την έκθεση αυτοκινήτου στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο… εσωτερικό μπορούν να βολευτούν πέντε άτομα ενώ ο χώρος αποσκευών των 520 λίτρων αποτυπώνει και το μέγεθος του αυτοκινήτου αλλά και σε ποιους απευθύνεται.  

Το Fiat Tipo θα εφοδιάζεται με έναν βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1.4 λίτρων με απόδοση 95 και 110 ίππους ενώ θα υπάρχουν και δύο κινητήρες diesel με χωρητικότητα 1.3 και 1.6 λίτρα και απόδοση 95 και 120 άλογα αντίστοιχα. Οι υποψήφιοι αφοραστές θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε χειροκίνητο και αυτόματο κιβώτιο.

O Διευθύνων Σύμβουκλος της FCA Paulo Carelli, παρουσιάζει το νέο Tipo...
Πολύς κόσμος βρέθηκε στην παρουσίαση της νέας γενιάς.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης