Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το S90 θεωρείται η ναυαρχίδα της Volvo στην κατηγορία των σεντάν αυτοκινήτων. Διαθέτει ξεχωριστό Ο χρόνος μεταφοράς από την Κίνα στην Ευρώπη μειώνεται στα 2/3…ντιζάιν, πολυτέλεια και πολλά τεχνολογικά συστήματα που ζητά ο σύγχρονος αγοραστής.  

Σημαντικό στοιχείο και ιδίως στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι ο χρόνος παράδοσης που είναι αρκετά μικρός καθώς οι άνθρωποι της μάρκας έχουν καταφέρει να εκμεταλλευτούν τον σιδηρόδρομο και να μειώσουν σημαντικά το χρόνο που απαιτείται για να μετακινηθεί το αυτοκίνητο από το εργοστάσιο που κατασκευάζεται στη χώρα παράδοσης.

Δείτε πλάνα από την άφιξη τρένου στο Βέλγιο που μεταφέρει Volvo S90 από την Κίνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Κίνα, Βέλγιο και Ελλάδα…

Όπως αναφέρει και στην επίσημη ιστοσελίδα της (δείτε το σχετικό άρθρο πατώντας ΕΔΩ), η Volvo έχει γίνει η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο που εξάγει τα αυτοκίνητα της Κίνας στην Ευρώπη με το Όλα τα Volvo S90 που πωλούνται στην Ελλάδα κατασκευάζονται στην Κίνα και μεταφέρονται από εκεί στο Βέλγιο με τρένατρένο, μέσω της νέας εμπορικής πρωτοβουλίας της Κίνας «One Belt, One Road».

Έτσι τα S90, που κατασκευάζονται στο εργοστάσιό της Daqing στην Κίνα, αρχικά μεταφέρονται στο κέντρο διανομής στο Zeebrugge που βρίσκεται στο Βέλγιο και μετά γίνεται η μεταφόρτωση για να ταξιδέψουν και σε άλλες χώρες όπως είναι και η Ελλάδα.

Αυτό γίνεται καθώς η σύνδεση μειώνει τον χρόνο που απαιτείται για τη μεταφορά των οχημάτων στην Ευρώπη κατά 2/3 συγκριτικά με το πλοίο. Κάθε μία από τις ειδικές αμαξοστοιχίες της Volvo που ταξιδεύει από την Κίνα στο Βέλγιο μεταφέρει περίπου 120 αυτοκίνητα, τα οποία μπαίνουν σε ειδικά διαμορφωμένα container.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης