Η Citroen συνεχίζει να αναβαθμίζει την γκάμα των van της παρουσιάζοντας αυτή τη φορά την ηλεκτρική έκδοση του Berlingo. Πρόκειται για το e-Berlingo το οποίο μας είχε ανακοινώσει η Citroen τον προηγούμενο μήνα και τώρα είναι έτοιμο με όλα του τα χαρακτηριστικά.

Σύγχρονο εσωτερικό με μεγάλες δυνατότητες συνδεσιμότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αυτονομία 270 χιλιομέτρων και 3 επιλογές οδήγησης

Το γαλλικό van είναι εξοπλισμένο με τον ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 134 ίππων (100kW) ο οποίος είναι Σε δύο εκδόσεις βγαίνει το e-Berlingo, με μήκος 4,4 μέτρα και 4,75 μέτρα.ικανός για τελική ταχύτητας της τάξης των 135 Km/h. Οι μπαταρίες του e-Berlingo έχουν τοποθετηθεί στο πάτωμα του αυτοκινήτου και έχουν χωρητικότητα 50kWh χαρίζοντας αυτονομία 270 χιλιομέτρων. Έχουν ικανότητα φόρτισης του 80% σε μόλις 30 λεπτά με ταχυφορτιστή, ενώ για πλήρη φόρτιση σε πρίζα σπιτιού απαιτούνται 7,5 ώρες.

Ο οδηγός έχει τη δυνατότητα επιλογής τριών τύπων οδήγησης, τη Normal, η οποία περιορίζει τον κινητήρα στα 80kW, την ECO, η οποία περιορίζει τον κινητήρα στα 60kW, και η Power, η οποία αφήνει ελεύθερη όλη την ισχύ του συνόλου. Το ίδιο ακριβώς σύστημα χρησιμοποιεί και το DS3 e-Tense, κάτι που δείχνει την ποιότητα του νέου e-Berlingo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα Airbumps στις πλαϊνές πόρτες κάνουν την εμφάνισή τους και στο νέο Berlingo.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλήρως ηλεκτρικό το Peugeot e-Rifter

Η νέα έκδοση Citroen C3 Aircross τα έχει όλα στην πιο ελκυστική τιμή

Το χαρισματικό premium hatchback των Γάλλων

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης