Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Μία νέα πολύ δυναμική συνεργασία στον χώρο του Τύπου ξεκινά από τον ερχόμενο Απρίλιο. Συγκεκριμένα αφορά στο περιοδικό 4Τροχοί και την εφημερίδα Καθημερινή, δύο κορυφαία Μέσα, που ενώνουν τις δυνάμεις τους και συνεχίζουν μαζί, με σκοπό την καλύτερη δυνατή ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού σε θέματα που αφορούν στο αυτοκίνητο.

Οι 4Τροχοί έχουν κλείσει 50 χρόνια στα... περίπτερα ως αυτόνομο περιοδικό. Πλέον ανεβαίνει στο άρμα της Καθημερινής και στοχεύει πολύ ψηλά...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Συζητήσεις μηνών

Η τελική συμφωνία δεν πάρθηκε ξαφνικά, καθώς οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες, Το αναγνωστικό κοινό θεωρεί τους 4 Τροχούς το πιο έγκυρο περιοδικό αυτοκινήτου…ωστόσο η κατάσταση με την πανδημία κράτησε πίσω το deal που στον κλάδο του αυτοκινήτου θεωρείται πολύ σημαντικό.

Το περιοδικό 4Τροχοί, που ήδη έχει συμπληρώσει 50 χρόνια ζωής, φαίνεται πως θα γιορτάσει την επόμενη μέρα με αυτή τη συνεργασία έχοντας σκοπό να παραμείνει πρωταγωνιστής στον Ειδικό Τύπο.

Αξιοσημείωτη είναι άλλωστε και η δημοσκόπηση που είχαμε πραγματοποιήσει πρόσφατα, όπου σε σύνολο περισσότερων των 24.000 ψήφων και σε ερώτηση ποιο Περιοδικό Αυτοκινήτου είναι το πιο έγκυρο, το 54% απάντησε το περιοδικό 4Τροχοί.

Μαζί με την Κυριακάτικη Καθημερινή θα κυκλοφορεί από τον Απρίλιο τοπεριοδικό 4 Τροχοί

 

Κίνηση ματ

Μία τέτοια κίνηση θεωρείται πολύ σημαντική καθώς με αυτόν τον τρόπο θα αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό το Πολλά έντυπα αυτοκινήτου κυκλοφορούν μαζί με εφημερίδες…αναγνωστικό κοινό που έχει χαθεί τα τελευταία χρόνια από τον ειδικό Τύπου εξαιτίας της αύξησης των Μέσων που υπάρχουν στο διαδίκτυο.

Να σημειώσουμε πως η συντριπτική πλειοψηφία των περιοδικών αυτοκινήτου κυκλοφορεί με εβδομαδιαίες εφημερίδες, όπως για παράδειγμα το CAR μαζί με το Πρώτο Θέμα, το Drive με τη Real News κ.ά.

Το τεύχος που θα δούμε για πρώτη φορά μαζί με την Κυριακάτικη Καθημερινή θα κυκλοφορήσει στις 4 Απριλίου.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης