Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η Πέμπτη έχει καθιερωθεί ως η μέρα των συγκεντρώσεων για τους φίλους της ταχύτητας και μάλιστα σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Ο Γέρακας είναι το μέρος που τις τελευταίες εβδομάδες γίνεται ένα πραγματικός… χαμός με εκατοντάδες ή ακόμα και χιλιάδες φίλους του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας να δίνουν βροντερό παρών για να δουν από κοντά κόντρες ή ακόμα και θέαμα που μπορεί να γίνει επικίνδυνο τόσο για τους ίδιους όσο και για τους διερχόμενους οδηγούς.

Δείτε τι συνέβη χθες στον Γέρακα

Εμπόλεμη ζώνη ο Γέρακας…
Όπως όμως φαίνεται τα δεδομένα έχουν αλλάξει καθώς μέσα στις παρέες των φίλων της ταχύτητας έχουν εισέλθει και νεαρά άτομα που σκοπός δεν είναι να βλέπουν κόντρες αλλά να συγκρούονται με τις αστυνομικές δυνάμεις. Όπως μπορείτε να δείτε από τα video που δημοσιεύει το zougla.gr και υπάρχουν ελεύθερα στο διαδίκτυο, η χθεσινή Πέμπτη (19 Μαρτίου) θύμιζε εμπόλεμη ζώνη για κατοίκους, περαστικούς αλλά και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φωτιές, ξύλο, κυνηγητό, προσαγωγές ακόμα και πετροπόλεμο δημιούργησαν μία εμπόλεμη ζώνη στην περιοχή του Γέρακα που θα πρέπει να εξαλειφτεί και να βρεθεί άμεσα μία λύση προκειμένου να μην υπάρξουν αντίστοιχες εικόνες στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Ξύλο και κυνηγητό χθες στον Γέρακα ανάμεσα σε κοντράκηδες και αστυνομία


Δείτε το video όπου φαίνονται και οι φωτιές που έβαλαν ορισμένοι ανεγκέφαλοι. Το κακό κάποτε πρέπει να σταματήσει καθώς στην περιοχη μένει κόσμος ενώ μιλάμε για έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης