Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το όνομα και μόνο λέει πολλά στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Ο λόγος για το Opel Corsa ένα μοντέλο με τεράστια ιστορία που συνεχίζει να τη γράφει με χρυσά γράμματα και με την τελευταία γενιά να πρωταγωνιστεί στην κατηγορία του.

Ήδη το Corsa τελευταίας γενιάς έχει παραχθεί σε περισσότερες από 300.000 μονάδες στο εργοστάσιο της Zaragoza στην Ισπανία με προορισμό πελάτες σε όλον τον κόσμο. Το γερμανικό μοντέλο κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2019 και το βλέπουμε να πρωταγωνιστεί σε πολλές αγορές της Ευρώπης, όπως για παράδειγμα στη Γερμανία, στη Μεγάλη Βρετανία και φυσικά στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Opel Corsa είναι ένα προηγμένο τεχνολογικά αυτοκίνητο

 

Πουλάει παντού…

Επιτυχία όμως γνωρίζει και εκτός Ευρώπης γεγονός που αποτυπώνεται στις πωλήσεις που σχεδόν Πάνω από 3.400 Opel Corsa έχουν πουληθεί στην Ελλάδα από το 2020… τριπλασιάστηκαν το 2020 και παραμένουν σε ανοδική πορεία από το 2021.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι πωλήσεις του Corsa στις περιοχές της Μ. Ανατολής/Αφρικής, στη Λατινική Αμερική και σε Ασία/Ειρηνικό που έχουν υπερδιπλασιαστεί το πρώτο δίμηνο του 2021 συγκριτικά με ολόκληρο το πρώτο τρίμηνο του 2020.

Όσον αφορά στην Ελλάδα, οι ταξινομήσεις του Opel Corsa το 2020 άγγιξαν τις 2.793 μονάδες (δεύτερο στην κατηγορία του) ενώ το πρώτο δίμηνο του 2021 οι πωλήσεις έφτασαν τα 605 αυτοκίνητα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με προβολείς IntelliLux LED matrix όλα τα Opel

Το Opel Corsa Ultimate διαθέτει τα πάντα

Οδηγούμε το ηλεκτρικό Opel Corsa-e

Το νέο Opel Corsa αξίζει κάθε ευρώ 

 

Η σχεδίαση του γερμανικού μοντέλου είναι από τ;α δυνατά σημαία του

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης