Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

Το Volkswagen e-Crafter είναι ένα νέο ηλεκτρικό επαγγελματικό όχημα μεγάλου ωφέλιμου βάρους και με αυτονομία που αγγίζει τα 173 χιλιόμετρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προκειμένου να το εξελίξει η Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα αξιολόγησε 210.000 οδηγικά προφίλ από περισσότερους από 1.500 πελάτες της. Αυτή η μελέτη έδειξε ότι η πλειοψηφία των οδηγών διανύουν καθημερινά με το βαν τους 70-100 χιλιόμετρα. Αυτό το στοιχείο ελήφθη σοβαρά υπ’ όψιν, ώστε το νέο e-Crafter να καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες προσφέροντας κορυφαία πρακτικότητα.

Η αυτονομία του ηλεκτρικού e-Crafter αγγίζει τα 173 χλμ.

Πόσο διαρκεί η φόρτιση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ηλεκτροκινητήρας του e-Crafter είναι ενσωματωμένος στο εμπρός μέρος. Αποδίδει 136 ίππους και ροπή 290 Nm ενώ η ισχύς μεταφέρεται στους μπροστινούς τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου. Σε σταθμό φόρτισης συνεχούς  ρεύματος με ισχύ 40 kW, η μπαταρία του φτάνει στο 80% της χωρητικότητά της σε 45 λεπτά ενώ σε φορτιστή εναλλασσόμενου ρεύματος, ισχύος 7,2 kW, φορτίζεται στο 100% εντός 5 ωρών και 20 λεπτών.

Στην Ελλάδα η εισαγωγική εταιρεία Κosmocar-Volkswagen Επαγγελματικά θα ανακοινώσει τιμές, διαθεσιμότητα καθώς και εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης νέων παραγγελιών στις αρχές Σεπτεμβρίου.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης