Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν χωρά αμφισβήτηση πως το VW Tiguan είναι ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα της γερμανικής
Το zougla.gr δοκίμασε το νέο Tiguan σε μικτές διαδρομές, άσφαλτο, χώμα, εθνική και επαρχιακό οδικό δίκτυο και σε άλλο άρθρο θα σας γράψουμε τις εντυπώσεις μαςφίρμας.

Αυτό μαρτυρούν άλλωστε τα 2.8 εκατομμύρια πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο της πρώτης γενιάς που εμφανίστηκε στους δρόμους πριν από περίπου 8 χρόνια.

Όχημα ελευθέρου χρόνου, με χώρους, ποιότητα κατασκευής και κινητήρες που συνδυάζονται με την… ελληνική πραγματικότητα τόσο από φορολογικής πλευράς όσο και από έξοδα συντήρησης αλλά και κόστους χρήσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο VW Tiguan είναι όμορφο. Και σίγουρα θα παίξει το ρόλο του στην κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου...

Φωτιά στα SUV
Με το καλοκαίρι να προμηνύεται καυτό, το Tiguan έρχεται να ανάψει τη… φωτιά στην κατηγορία που Το VW Tiguan είναι ένα μοντέλο που καλύπτει όλες τις ανάγκες… πλέον γίνεται πιο ανταγωνιστική. Η νέα γενιά αφήνει πολύ θετικές εντυπώσεις όσον αφορά τις σχεδιαστικές της γραμμές που θυμίζουν SUV της μεγάλης κατηγορίας και όχι της μεσαίας.

Από εκεί και πέρα, εσωτερικά η ποιότητα ακολουθεί τα πρότυπα της VW με ότι αυτό συνεπάγεται. Τέλος, τα μηχανικά σύνολα είναι αυτά που θα το βάλουν να παίξει… μπάλα σε πολλά επίπεδα.

Από 1.395 κ.εκ.
Συγκεκριμένα, το Tiguan διατίθεται με δύο κινητήρες βενζίνης χωρητικότητας 1.395 κ.εκ. με 125 και 150 ίππους. Από πλευράς diesel ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει τον 1.6 με 115 ίππους και τον δίλιτρο TDi με 150 και 190 ίππους.

Για να δείτε λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα γενιά του VW Tiguan πατήστε ΕΔΩ

Το VW Tiguan βρίσκεται ήδη στις αντιπροσωπείες της μάρκας σε όλη την Ελλάδα...

Το εσωτερικό του γερμανικού μοντέλου...
Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε μηχανικό και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης