Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πορεία του ξεκίνησε το… 1972 αλλά κανείς δεν περίμενε πως 46 χρόνια μετά, το μοντέλο που
Το A4 αποτελεί τη… σημαία της Audi και δεν θα μπορούσε η νέα γενιά να είναι ένα απλό καινούργιο μοντέλοξεκίνησε με την ονομασία 80 και μετονομάστηκε αργότερα σε Α4 θα αποτελούσε σημείο αναφοράς στην κατηγορία των μεσαίων οικογενειακών αυτοκινήτων.

Πλέον, η νέα γενιά κυκλοφορεί ακόμα και στην Ελλάδα και θα λέγαμε πως… οπλοφορεί έχοντας πολύ ψηλούς στόχους. Με την παραδοσιακή συνταγή σχεδίασης του Audi Α4, οι Γερμανοί έκαναν ένα βήμα εμπρός γεμίζοντας το με κορυφαία τεχνολογία και συστήματα που προσφέρουν όχι μόνο ανέσεις αλλά και ασφάλεια σε οδηγούς και… πεζούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φουλ τεχνολογία…
Έτσι, το νέο Α4, εφοδιάζεται με αμέτρητα ραντάρ για να ελέγχει το δρόμο και να προλαμβάνει συγκρούσεις, έχει τη δυνατότητα να κινείται στην πόλη μόνο του χωρίς ο οδηγός να πατά το γκάζι, Η έκδοση βενζίνης με τον κινητήρα 1.4 και τους 150 ίππους έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την Ελλάδα… προστατεύει τους πεζούς σε περίπτωση σύγκρουσης μαζί τους και πολλά άλλα. Εσωτερικά αίσθηση κάνουν τέσσερα πράγματα. Η πολυτέλεια, ο νέος σχεδιαστικός ψηφιακός πίνακας οργάνων, η οθόνη τύπου tablet στην κεντρική κονσόλα και το νέας σχεδίασης αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Από πλευράς κινητήρων, το Α4 διατίθεται με δύο βενζινοκινητήρες χωρητικότητας 1.4 και 2.0 λίτρων απόδοσης 150 και 252 ίππων και έναν πετρελαιοκινητήρα 2.0 λίτρων με αποδόσεις 1560 και 190 ίππων. Ο πελάτης έχει να επιλέξει ανάμεσα σε ένα μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων και ένα αυτόματο, ενώ είναι διαθέσιμα τα αμαξώματα sedan και avant. Οι τιμές ξεκινούν από τα 32.500 ευρώ (χωρίς απόσυρση), ωστόσο ο εξοπλισμός είναι πολύ υψηλός συγκριτικά με τον ανταγωνισμό που είναι κυρίως η BMW Series 3 και η Mercedes C Class.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Audi A4 πατήστε ΕΔΩ

 

Η ποιότητα κύλισης έχει εκτοξευτεί... Το καταλαβαίνεις με το που καλύψεις μερικά μέτρα με το αυτοκίνητο...
Οι βασικές σχεδιαστικές γραμμές δεν έχουν αλλάξει...

Για τους πολύ ψαγμένους υπάρχει και η έκδοση Quattro...
Μεγάλος ο χώρος των αποσκευών... Άλλωστε μιλάμε για οικογενειακό αυτοκίνητο...
Ποιότητα, νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων, οθόνη τύπου tablet και ένα ξεχωριστός λεβιές γαι το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων...
Άφθονος χώρος για τους πίσω επιβάτες...
Πολύ όμορφος ο λεβιές ταχυτήτων και πολύ χρηστικό το σύστημα multimedia στο νέο Α4...
Μεγάλος ο χώρος για αντικείμενα στο 'μπράτσο' οδηγού - συνοδηγού...
Ο κινητήρας βενζίνης των 1.4 λίτρων έχει το μεγαλύτερο εμπορικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης