Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής με Δεν εμφανίζονται οι εξεταστές…θέμα τα προβλήματα που παρουσιάζονται και αφορά στις εξετάσεις υποψηφίων οδηγών.

Οι τελευταίοi ενώ προσέρχονται για να εξεταστούν προκειμένου να αποκτήσουν το δίπλωμα οδήγησης τελικά μένουν στον… άσσο καθώς δεν εμφανίζονται, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, οι εξεταστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε παρακάτω την επιστολή που εξέδωσαν:

Η επίσημη ανακοίνωση

«Εφόσον προγραμματίζετε εξετάσεις, εξασφαλίστε τουλάχιστον ότι θα γίνουν! Δεν είναι δυνατό να «στήνετε» στις αφετηρίες εκπαιδευτές και υποψηφίους, κι όλοι μαζί να περιμένουν αν θα εμφανιστεί η επιτροπή ή όχι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάποιες υπηρεσίες προγραμματίζουν εξετάσεις αλλά οι εξεταστές δεν προσέρχονται στις αφετηρίες εξετάσεων…Στο σίριαλ “Εξετάσεις Υποψηφίων Οδηγών” καθημερινά προστίθενται νέα επεισόδια. Πέρα από την 6μηνη  αναμονή για προγραμματισμό και την άθλια διαδικασία ισοζυγίου θέσεων, κάποιες υπηρεσίες προγραμματίζουν εξετάσεις, αλλά οι εξεταστές δεν προσέρχονται στις αφετηρίες εξετάσεων. Υποψήφιοι και εκπαιδευτές περιμένουν αδίκως. Αποτέλεσμα, και πάλι προγραμματισμός, και πάλι χαμένος χρόνος, και πάλι έξοδα και ταλαιπωρία. Οι αρμόδιοι όμως, ησύχως  διάγουν την ώρα τους, περιμένοντας την ποθητή παράταση ή την κατάθεση του νομοθετήματος ανακούφισης και εξωραϊσμού ενός κατάπτυστου συστήματος Εκπαίδευσης-Αξιολόγησης

Αλήθεια, πόσο δύσκολο είναι να βγει μια ανακοίνωση που θα λέει ότι δεν προγραμματίζονται εξετάσεις λόγω αποχής των εξεταστών;

Τί εξυπηρετεί  άραγε η απόφαση της κυρίας ή του κυρίου Περιφερειάρχη, ο οποίος ορίζει την ώρα έναρξης των εξετάσεων στις 13:30, ενώ ξέρει ότι υπάρχει αποχή;

Αρέσκονται φαίνεται οι διοικούντες να αποφασίζουν στον αέρα και να ικανοποιούνται οι διοικούμενοι με αναρτήσεις και δημοσιεύσεις.



Αποχή…

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής (Σ.Ε.Ο.) με λύπη και περίσκεψη παρακολουθεί όλα τούτα τα κακόγουστα που συμβαίνουν στο χώρο μας και προτείνει στους συναδέλφους εκπαιδευτές  να μην συμμετέχουν σε κανένα προγραμματισμό – που ούτως ή άλλως δεν θα πραγματοποιηθεί – αποφεύγοντας την επανειλημμένη ταλαιπωρία και τον καθημερινό εξευτελισμό της αξιολόγησης των υποψηφίων οδηγών και οδηγών και, τελικώς, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας».   

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης