Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

Το χιόνι που έπεσε τα τελευταία 24ωρα σε όλη την Ελλάδα ήταν κάτι που οι περισσότεροι δεν θα περίμεναν και δεν ήταν προετοιμασμένοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο αν και ξέραμε τι μας περιμένει, σε αρκετές περιπτώσεις όπως και σε αρκετές περιοχές υπήρξαν σοβαρά προβλήματα τόσο στις μετακινήσεις όσο και στις διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Με τόσο χιόνι καλό είναι να μη κυκλοφορούμε άσκοπα και χωρίς τα κατάλληλα ελαστικά στους δρόμους

Σπίτι μέχρι να περάσει ο χιονιάς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάποιοι σκεπτόμενοι λογικά έμειναν σπίτι και κλείδωσαν τα οχήματά τους για παν ενδεχόμενο. Όπως θα δείτε Το Type R έμεινε… σπίτι μέχρι να καθαρίσει και πάλι ο δρόμος…και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το zougla.gr, αυτό ακριβώς έκανε και φίλος της στήλης ο οποίος άφησε για λίγο στην άκρη το επιβλητικό του Honda Type R για να απολαύσει με διαφορετικό τρόπο την… άσπρη μέρα!

Να θυμίσουμε πως το συγκεκριμένο εφοδιάζεται με κινητήρα 2.0 λίτρων turbo V-TEC αποδίδει 320 ίππους, έχει 40 κιλά ροπή, ενώ το 0-100 επιτυγχάνεται σε 5,7 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 272 χλμ./ώρα.

Για τις ανάγκες των φωτογραφιών ο Υ.Π. το… μετακίνησε και μας έστειλε το υλικό που μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι είδαμε τη νύχτα στα αποκλεισμένα βόρεια προάστια της Αθήνας

Volvo του 1972 ντριφτάρει στο χιόνι

Δείτε πώς τοποθετούνται οι αντιολισθητικές αλυσίδες

 

Χιονιάς ήταν και θα περάσει...

 

Αυτοκίνητο... έρωτας που το απολαμβάνεις ακόμα και όταν δεν κινείται!

 

Η συγκεκριμένη αεροτομή παράγει τη σωστή κάθετη δύναμη ακόμα και όταν τα χλμ. στο κοντέρ είναι 272 όσο δηλαδή η μέγιστη τελική του ταχύτητα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης