Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ο Έλον Μάσκ είναι ο ιδρυτής της Tesla και ο άνθρωπος που άλλαξε πολύ τον τρόπο που σκέφτονται Η βιογραφία του Έλον Μασκ κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός… όσοι εργάζονται στον κλάδο του αυτοκινήτου. Οι πωλήσεις και η ζήτηση έχουν δείξει πως τα μοντέλα της αμερικανικής φίρμας έχουν κυριαρχήσει σε πολλές αγορές του πλανήτη και μόνο τυχαία δεν μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει την επιτυχία αυτή.

Η βιογραφία του φαινομένου που ακούει στο όνομα Έλον Μάσκ κυκλοφορεί ήδη από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Το βιβλίο αποτελεί μια διαφωτιστική ματιά στην ζωή ενός από τους πιο απρόβλεπτους και φιλόδοξους επιχειρηματίες του Σίλικον Βάλεϊ, και ταυτόχρονα μια συναρπαστική ανάλυση της αναγέννησης που ζει η αμερικανική εφεύρεση και οι άνθρωποι από πίσω της. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το όραμα του Μασκ

Μέσα από τις σελίδες αποκαλύπτεται η τεχνολογία και το όραμα του Έλον Μάσκ, του διάσημου επιχειρηματία και πρωτοπόρου πίσω από την SpaceX, την Tesla και το SolarCity, ο οποίος πούλησε μια από τις διαδικτυακές εταιρείες του, την PayPal, για ενάμισι δισεκατομμύριο δολάρια.

Ο βετεράνος δημοσιογράφος σε επιστημονικά και τεχνολογικά θέματα Άσλι Βανς ξεδιπλώνει τη ζωή και το έργο μιας ιδιοφυΐας, από τα ταραχώδη παιδικά του χρόνια στη Νότια Αφρική και τη φυγή του στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι τις τεχνολογικές καινοτομίες και τις επιχειρηματικές του επιδιώξεις. 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης