Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η DS Automobiles που είναι θυγατρική του PSA group έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά ως αυτόνομη μάρκα. Στη γκάμα της συναντούμε τα DS3 Crossback και DS7 Crossback σε διάφορες εκδόσεις ενώ σύντομα θα δούμε και νέα μοντέλα.

Αυτό που χαρακτηρίζει τη γαλλική φίρμα είναι η πολυτέλεια και τα υλικά που χρησιμοποιεί στα αυτοκίνητά της, κάτι που μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί μπαίνοντας σ’ ένα από τα μοντέλα της.

Αντιπροσωπεία της DS Autobiles στη μεγάλη Βρετανία...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε άλλο επίπεδο…

Από εκεί και πέρα οι Γάλλοι δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην εξυπηρέτηση του πελάτη πριν αλλά και μετά την Στην Ελλάδα το DS Store βρίσκεται στο Χαλάνδρι…πώληση ενώ ακόμα και οι αντιπροσωπείες είναι διαφορετικές από αυτές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.

Στην Ελλάδα για παράδειγμα, το DS Store που βρίσκεται στη λεωφόρο Κηφισίας στο Χαλάνδρι εντυπωσιάζει με τη μοναδικότητά του, τόσο σε εξυπηρέτηση όσο και σε εικόνα.

Στο Λονδίνο ήδη άνοιξε ένα ακόμα κατάστημα DS Store, που είναι το μεγαλύτερο που αφορά σε ηλεκτρικά οχήματα και παραμένει ανοιχτό 7 ημέρες την εβδομάδα! Η εικόνα που δημοσιεύουμε μιλά από μόνη της…

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης