Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Αρκετοί είναι πλέον αυτοί που αγοράζουν αυτοκίνητο και η επιθυμία τους είναι να ξεχωρίζει αυτό που θα αποκτήσουν από οποιοδήποτε άλλο κυκλοφορεί. Αυτός είναι και ο λόγος που οι εταιρείες προσφέρουν Τελικά λεφτά υπάρχουν και μάλιστα πάρα πολλά…. πακέτα εξατομίκευσης του αυτοκινήτου με χιλιάδες συνδυασμούς έτσι ώστε κανένα να μην μοιάζει σε άλλο…

Αυτό το έχουμε δει να ισχύει με τις γνωστές και δημοφιλείς μάρκες αλλά όχι και τόσο με αυτές που παράγουν περιορισμένο αριθμό μονάδων. Ωστόσο η ζήτηση για τέτοια αυτοκίνητα είναι μεγάλη και ακόμα και οι πολυτελείς μάρκες έχουν δημιουργήσει ειδικά τμήματα εξατομίκευσης των μοντέλων.

H πολυτέλεια σε όλο της το μεγαλείο...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξατομίκευση…
Μία από αυτές είναι και η Rolls Royce που παρουσίασε στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης μία Phantom η οποία έχει δεχτεί τις απαραίτητες αλλαγές για να ξεχωρίζει από οποιαδήποτε άλλη Phantom Κυκλοφορεί στην αγορά. Η κίνηση αυτή αφορά όλους τους πελάτες αλλά και τους υποψηφίους οι οποίοι θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους ξεχωριστή Rolls Royce. Φυσικά και τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι τα πλέον πιο.. ακριβά καθώς μία Rolls Royce δεν απευθύνεται σε απλούς ανθρώπους.

Η συγκεκριμένη έκδοση ονομάζεται Serenity (δηλαδή γαλήνη) και την έχει επιμεληθεί στο σχεδιαστικό τμήμα Rolls-Royce Motor Cars Bespoke Design.

Ο ουρανός είναι φτιαγμένος από μετάξι...
Στην Γενέυη παρουσιάστηκε η επιβλητική και.. αγνώστου τιμής, Rolls Royce Phantom Serenity
Λεμπτομέρειες και στην εξωτερική σχεδίαση...
Λεπτομέρεια στο εσωτερικό...
Τα λουλουδάκια μπορούν να αντικατασταθούν με κάτι άλλο που επιθυμεί ο πελάτης...
Αυτή την εικόνα θαυμάζει ο οδηγός μίας Rolls Royce Phantom

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης