Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα δε λέει να κοπάσει το θέμα με την δήλωση του νέου υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη ο οποίος δήλωσε την περασμένη Τετάρτη: «Δεν πιστεύουμε ότι ανάπτυξη σημαίνει να έχουμε τόσες πολλές Porsche Cayenne στους στενούς δρόμους των πόλεων μας».

Έχοντας δημιουργηθεί… πανικός στα social media, το zougla.gr έψαξε και βρήκε τον ακριβή αριθμό καινούργιων αυτοκινήτων που έχουν πουληθεί στην Ελλάδα ο οποίος σε 12 χρόνια άγγιξε τις 1.607 μονάδες. Το θέμα όμως που δημοσιοποιήσαμε άναψε φωτιές ενώ αρκετοί ζήτησαν να μάθουν πόσα είναι και αυτά που έχουν εισαχθεί αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι ακόμα και περισσότερα από 10.000 αυτοκίνητα.

τι μπορεί να σου κάνει ένα... αυτοκίνητο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το zougla.gr αποκαλύπτει τα πραγματικά στοιχεία
Έτσι, η έρευνα συνεχίστηκε και το zougla.gr βρήκε τα πραγματικά επίσημα νούμερα όλων των Porsche Cayenne που έχουν πουληθεί είτε ως καινούργια είτε ως μεταχειρισμένα στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το Μόνο το zougla.gr αποκαλύπτει πόσες είναι οι… περιβόητες Cayenne που έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα. Πολλές από αυτές πλέον έχουν πουληθεί στο εξωτερικό… ρεπορτάζ και στοιχεία που έχει στην διάθεσή του μόνο το zougla.gr, συνολικά, από τότε που ξεκίνησε να διατίθεται το πολυτελές SUV, κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα 2.729 Cayenne (ελληνικά και εισαγόμενα). Κορυφαία.. διετία σε πωλήσεις ήταν η περίοδος 2008-2009, οπότε και πουλήθηκαν 910 Cayenne. Αντίθετα, η χειρότερη διετία σε πωλήσεις ήταν το 2013 – 2014 όπου και τοποθετήθηκαν πινακίδες σε μόλις 17 αυτοκίνητα.  

Τέλος, αν συγκρίνουμε τα καινούργια και τα εισαγόμενα θα δούμε πως στην πρώτη περίπτωση ταξινομήθηκαν 1.607 αυτοκίνητα και στην δεύτερη αρκετά λιγότερα δηλαδή 1.122.

Όλα αυτά για να ξέρουμε τελικά ποια είναι τα πραγματικά νούμερα….


Διαβάστε επίσης
: Άναψε φωτιές με την Porsche o Βαρουφάκης – Πόσες τελικά έχουν πουληθεί στην Ελλάδα;

 
Το εσωτερικό της Porche Cayenne (για να ξέρουμε και πως... είναι και μέσα)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης