Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Για το 2018, ίσως και προς τα τέλη του 2017 (δηλαδή σε ένα χρόνο!) η Jaguar θα παρουσιάσει ένα νέο Σε 1 – 1,5 χρόνο θα δούμε δύο νέα μοντέλα “JAG” και μάλιστα ηλεκτρικά… μοντέλο που θα ανήκει στην κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου. Το συγκεκριμένο θα βασίζεται στην ηλεκτροκίνηση και κατά πάσα πιθανότητα θα ονομάζεται J-Pace.

Η κίνηση θα μεταδίδεται είτε αμιγώς ηλεκτρικά είτε σε συνδυασμό με κινητήρα εσωτερικής καύσης (τα λεγόμενα plug in hybrid), μία τάση που βλέπουμε έντονα σε πολλές μάρκες οι οποίες θεωρούν ότι η ηλεκτροκίνηση είναι το μέλλον.  

Μικρό SUV από την Jaguar; Σίγουρα θα παίξει το ρόλο του ακόμα και στην ελληνική αγορά...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απέναντι στα premium
Το νέο SUV της βρετανικής φίρμας θα κατατάσσεται στην κατηγορία που βρίσκονται μοντέλα όπως BMW Δεν αποκλείεται ο κινητήρας – εκτός του ηλεκτροκινητήρα – να είναι μικρότερος των 2.000 κ.εκ. X1, Audi Q3 κ.ά.

Ερωτηματικό ωστόσο παραμένει το ποια θα είναι η χωρητικότητα του κινητήρα καθώς υπάρχει και το ενδεχόμενο να δούμε και μηχανικά σύνολα μικρότερα των 2.0 λίτρων (συνδυασμό με ηλεκτροκινητήρα).

Η Jaguar ήδη πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης με το νέο της ηλεκτρικό SUV, ενώ μαζί με το συγκεκριμένο θα ρίξει στην αγορά και ένα δεύτερο που θα ανήκει στην κατηγορία των sedan ή hatchback μοντέλων.    

        

Για να δείτε τη σημερινή γκάμα των μοντέλων της Jaguar πατήστε ΕΔΩ

Ήδη κυκλοφορεί η Jaguar F-Pace. Πολύ σύντομα θα δούμε και την μικρή J-Pace... (J από το Junior;)

Σε ακραίες συνθήκες δοκιμάζει τα νέα της μοντέλα η Jaguar...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης