Το Fiesta με ηλικία 36 ετών είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα αυτοκίνητα που έχουν κυκλοφορήσει. Αυτό αποτυπώνεται στις 15 εκατομμύρια πωλήσεις που έχουν παγκοσμίως, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Ελλάδα, όπου το αγοραστικό κοινό το έχει… τιμήσει με το παραπάνω.

Με κινητήρα 999 κ.εκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημαντικό ρόλο παίζει και η τελευταία γενιά του Ford Fiesta, που έχει αλλάξει τα δεδομένα στην To εσωτερικό του Fiestaκατηγορία του συνδυάζοντας στιλ και πρωτοποριακές τεχνολογίες. Επανάσταση θεωρείται ο κινητήρας των 999 κ.εκ. με την ονομασία EcoBoost, ο οποίος προσφέρει οικονομία καυσίμου (4,3 λίτρα/100 χλμ.) και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, καθώς οι εκπομπές ρύπων CO2 κυμαίνονται στα 99 γρ./χλμ. Επιπλέον εφοδιάζεται με κορυφαίο εξοπλισμό που αφορά τόσο την ασφάλεια όσο και την τεχνολογία, όπως είναι για παράδειγμα το σύστημα SYNC. Με αυτό, για παράδειγμα, ο οδηγός μπορεί να επιλέγει μουσικά κομμάτια και να πραγματοποιεί-λαμβάνει κλήσεις στο κινητό τηλέφωνο, χρησιμοποιώντας απλές φωνητικές εντολές.

Το ρόλο της παίζει η τιμή του Fiesta, καθώς είναι διαθέσιμο με 9.990 ευρώ και αφορά την 3θυρη έκδοση με τον κινητήρα του 1.0 λίτρου με τους 80 ίππους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να δείτε περισσότερα σχετικά με το Ford Fiesta πατήστε ΕΔΩ

Πάρτε μια γεύση από την τελευταία γενιά του Ford Fiesta

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης