Η Chevrolet Corvette Z06 είναι το πιο ισχυρό και τεχνολογικά προηγμένο μοντέλο στην ιστορία της αμερικανικής φίρμας. Η τελευταία γενιά και στην.. ιδιαίτερη αυτή έκδοση θα είναι διαθέσιμη στην αγορά της Ευρώπης στην τιμή των 99.500 ευρώ σύμφωνα με ανακοίνωση της ίδιας της εταιρείας.

Η νέα Z06 εφοδιάζεται με έναν V8 μηχανικό σύνολο 6.2 λίτρων το οποίο αποδίδει 659 ίππους, παράγει 881 Nm ροπής και συνδυάζεται ακόμα και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων. Για τους πιο… ψαγμένους υπάρχει και προαιρετικό πακέτο επιδόσεων Z07 το οποίο προσφέρει ακόμα καλύτερες επιδόσεις και δυνατότητες. Το συγκεκριμένο πακέτο που είναι διαθέσιμο αντί του ποσού των 16.500 ευρώ, περιλαμβάνει κεραμικά φρένα της Brembo, ρυθμιζόμενα εμπρός και πίσω αεροδυναμικά εξαρτήματα για βελτίωση οπισθέλκουσας ενώ τα ελαστικά Michelin Pilot Super Sport Cup προσφέρουν ακόμα καλύτερο κράτημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αντιπρόσωποι της μάρκας μπορούν να λαμβάνουν παραγγελίες από υποψήφιους πελάτες ωστόσο οι παραδόσεις θα αρχίσουν την άνοιξη του 2015.

Απολαύστε τις… sexy και κορυφαίες από πλευράς αεροδυναμικής σχεδίασης γραμμές της Corvette Z06

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης